Završeno II kolo Premijer fly fishing lige BiH

Završeno II kolo Premijer fly fishing lige BiH

II kolo sana Ribnik web

Završeno II kolo Premijer fly fishing lige BiH u Ribniku, rijeka Sana

Nakon paklenih vrućina koje su nas pratile ovih dana u nedjelju je bio dan kakav bi svaki sportski ribolovac poželio za rekreaciju i sportsko nadmetanje u fly fishing disciplini.Lijep dan i dobro pripremljena staza od strane domaćina SRD Ribnik sigurno su bili i jedan od važnih faktora za opušteno, fer i korektno nadmetanje učesnika koje se odvijalo punih 6 sati u dva sektora.

Na takmičenju je bio prisutan i predsjednik TK SRS BiH, Ivica Tomičić kojem su takmičari iznijeli primjedbe i sugestije, a sve u cilju kvalitetnijeg i uspješnijeg takmičenja u Premijer FF ligi za sljedeću sezonu.

Da sve protekne u najboljem redu pobrinuli su se sudije u sastavu: Igor Gromilić, delegat, Ilija Banjac, vrhovni sudija, sektorski suci i sekretar /komesar.

Nakon II KOLA Premijer fly fishing lige BiH, u blagoj prednosti je Borislav Šmanja, a u korak ga prate Bovan Siniša i Aleksandar Đukić, a ko će biti Šampion BiH u FF ove godine, neizvjesno će biti sve do kraja lige.

Rezultati:
https://docs.google.com/viewerng/viewer?url=http://srsbih.com/wp-content/uploads/2015/07/Poredak_nakon_zavr%C5%A1enog_II_kola_Premijer_fly_fishing_lige_BiH.pdf

BistroBiH

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*