Završena je Premijer liga u mušičarenju BiH 2017.

Završena je Premijer liga u mušičarenju BiH 2017.

Završena je Premijer liga u mušičarenju BiH 2017.
FLY FISHING LIGE SRS BIH

Dana 11.06.2017. u mjestu Ulog na rijeci Neretvi kojom upravlja SRD ULOG iz Kalinovika održano je 3. kolo Fly fishing lige kao posljednje za sezonu 2017.

U završnom kolu lige učestvovalo je 18 takmičara, dok su 4 takmičara ranije najavili svoj nedolazak zbog privatnih obaveza. Tako da je staza postavljena samo za 18 takmičara sa kojom su sami takmičari bili zadovoljni. Dužina startnih mjesta koja su bila duga oko 100 metara su bila odlična, ali je zato bila problematična u B sektoru za sudije, jer su teško mogli prilaziti takmičarima i iste kontrolisati. Po završetku takmičenja objavljeni su rezultati na koje nije bilo nikakvih primjedbi niti su takmičari imali žalbi na takmičenje.

Na stazi u dvije izmjene od po tri sata je ulovljeno 60 riba. Taj dio Neretve koji je služio kao staza se pokazao kao izuzetna destinacija za Fly fishing ribolov te ga preporučujem ribolovcima da svakako posjete Ulog i osjete ljepotu Neretve i čari netaknute prirode.

Šampion SRS BiH u Fly fishingu za 2017. godinu je Stajčić Vladimir član SRD Banja Luka, drugo mjesto i srebrenu medalju je osvojio Bovan Siniša takođe iz Banja Luke dok je bronzanu medalju osvojio Bristina Sabahudin iz Donjeg Vakufa, četvrto nezahvalno mjesto je osvojio Imamović Ajdin iz Fojnice.

Šampion SRS BiH u Fly fishingu za 2017. godinu je Stajčić Vladimir član SRD Banja Luka
Šampion SRS BiH u Fly fishingu za 2017. godinu je Stajčić Vladimir član SRD Banja Luka, drugo mjesto i srebrenu medalju je osvojio Bovan Siniša takođe iz Banja Luke dok je bronzanu medalju osvojio Bristina Sabahudin iz Donjeg Vakufa

Domaćini takmičenja su bili izuzetno predusretljivi i gostoljubljivi prema svim takmičarima i sudijama. Gostoprimstvo je bilo na izuzetnom nivou, a i pomoć pri samoj organizaciji takmičenja. Po proglašenju rezultata i pobjednika se pristupilo ručku koji su spremili domaćini.

Rezultati su ovde GEN-PLASMAN-ZA-FLY-FISHING-6

U Ulogu – Komesar lige
11.06.2017.god.
Marković Željko

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*