Zadnji broj tiskanog Praktičnog ribolova more

Zadnji broj tiskanog Praktičnog ribolova more

Moram priznati bilo mi je teško donijeti ovu odluku. Časopis Praktični ribolov sam stvorio (naravno zajedno sa suradnicima) još 2008. godine. Iako je Praktični ribolov imao mnoge teme iz morskog ribolova odlično obrađene pokazala se potreba za posebnim časopisom. Tako da smo u ljeto 2013. pokrenuli tromjesečnik Praktični ribolov more koji je do sada izlazio četiri puta godišnje bez prekida.

U ovom zadnjem tiskanom morskom broju želim se zahvaliti svim suradnicima koji su svoje veliko ribolovno znanje nesebično prenijeli drugim ribolovcima. Neću ih poimence imenovati da ne bi nekog zaboravio no svi oni su na svoj način utkani u stranice časopisa.

Veliko hvala i grafičaru Borisu koji je časopis prelamao od prvog trenutka i izdržao sve moje mušice i probleme (nitko nije savršen, a najmanje ja).

Također časopis ne bi doživio ovaj 35. broj bez potpore vlasnika trgovina i veleprodaja ribolovnog pribora u Hrvatskoj i izvan nje. Veliko hvala što ste vjerovali i vjerujete u pisanu riječ čak i sada u trenucima kad internet na velika vrata ulazi u sve pore našeg života.

I na kraju veliko hvala i svim čitateljima i pretplatnicima koji ste sve ove godine čitali i kupovali časopis te me mnogo puta sa nestrpljenjem nazivali pitajući kad će izaći.

Odluku o gašenju Praktičnog ribolova more sam donio jer jednostavno osjećam da moram krenuti dalje. Moj sin Ivo pokrenuo je You Tube kanal Praktični ribolov i trenutno obojica uživamo u zajedničkim ribolovima (a on i u uređivanju videa).

Također pokrenuli smo i novi ribolovni portal na našoj web adresi www.prakticni-ribolov.hr koji već sad ima veću mjesečnu posjećenost nego što je časopis imao čitatelja u najboljim danima (vjerojatno jer je sav sadržaj na netu besplatan he he). Portal je logičan nastavak časopisa te se nadam da ćemo se preko njega još dugo vremena družiti. Svakako, kroz nove digitalne kanale You Tube i portal Praktični ribolov nastojat ćemo vam i dalje bez tajni pokazati i napisati kako, gdje, kada i na što uloviti ribu. Pratite nas.

Eto toliko od mene za ovaj zadnji uvodnik. Zadnji 35-ti broj je od sutra na kioscima. Uživajte u čitanju.

Vidimo se u ribolovu

Ivo Begović

Komentar urednika:
Još jedan štampani časopis odlazi u istoriju, ali počinje da živi novi život prilagođen novim trendovima. Puno zadovoljstva u budućem radu i puno posetilaca na vašem Portalu i Youtube kanalu. Ivan Korhner

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*