WEB STRANICA O UNI

WEB STRANICA O UNI

martin1

NOVA WEB STRANICA O UNI, RIBOLOVU I UNSKIM RIBARIMA – www.unskiribari.com

Dakle, kako i sam naslov kaže, ova stranica će biti posvećena Uni, sa svim svojim ljepotama biljnog i životinjskog svijeta, te unskim ribarima. Namjera administratora je da se na stranici okupljaju i druže ne samo ribari sa područja sliva rijeke Une, nego i svi drugi koji vole prirodu i ribolov.

U sadržaju ćemo se potruditi da ponudimo sve korisne informacije za sva udruženja koja gazduju rijekom Unom, od izvora do ušća, gdje prije svega mislimo na podatke o ribarskim udruženjima ovog kraja, režime ribolova na pojedinim dijelovima i pritokama, informacije vezane za ponudu, smještaj, razna takmicenja i okupljanja.

Otvoreni smo za promoviranje i reklamiranje svih turističkih potencijala bez ikakve naknade. To bi bilo to što se tiče servisnih i drugih informacija vezanih za ribolov i ribolovni turizam ovog kraja.

Što se tiče drugog, namjera nam je da prikupljamo i objavljujemo vijesti, reportaže, fotografije i sve ostalo sa terena, gdje se nadamo da će mnogi od vas dati svoj doprinos. U tom smislu smo pojednostavili i registraciju na stranici, te dodavanje fotografija. Fotografije i sve ostalo možete dodavati u našem FORUMU bez potrebe registracije, te se nadamo da to nećete zloupotrijebiti dodavanjem fotografija ili sadržaja kojima ovdje nije mjesto. Što se tiče dodavanja fotografija u foto galeriju, tu se ipak morate registrirati što je takođe vrlo jednostavno, jer ste po ispunjavanju potrebnih polja automatski registrirani, bez potrebe odobrenja administratora. Svi koji su raspoloženi da šalju reportaže ce dobiti i status AUTORA, što znači da ce preko svog korisničkog menija pod opcijom SUBMIT NEWS, moći slati i kompletne reportaže sa fotografijama. Nadamo se da ćete uzeti aktivno ucešce u forumu, gdje možete ucestvovati u vec postojecim temama, kao i otvarati svoje teme. Da bi imali kvalitetne fotografije, u forumu smo omogućili dodavanje fotografija max. veličine 250 kb i dimenzije 800×800 pixela, što omogućuje sasvim kvalitetnu rezoluciju i veličinu.

I na kraju želimo da naglasimo da je cilj aktiviranja ove stranice da se UNSKI RIBARI, kao i svi drugi ribari koji posjećuju našu Unu i njene pritoke, prije svega zabave, pronađu pregršt korisnih informacija, te upoznaju, druže i možda nešto nauče o ribolovu i Uni što prije nisu znali. Vaše sugestije, komentare i sve drugo što bi poboljšalo izgled i sadržaj stranice možete slati putem opcije KONTAKT.

Podsjećamo da je stranica još uvijek u izradi. Za sada toliko, pozdrav od administratora stranice i BISTRO!

Mujakić Adnan i Rejhan Karabegović