Vision cokule

Vision cokule

sprinter webSPRINTER

Ovu su odlične cipele za gaženje vode: lagane, jake i odličnog dizajna. Poseduju sve što je potrebno današnjem ribolovcu. Budite sigurni da ćete sa njima zadržati svoju stabilmost čak i po veoma klizavim stenama. Sprinter obuća je na raspolaganju sa gumenim đonom sa i bez metalnih klinova od volframa, kao i đonom od filca.

Sprinter obuća je napravljena od nubuck kože i sintetike koja daje veliku čvrstoću i malu težinu, pa se u njima osećate kao u patikama za trčanje.

Cena: 114 €, možete ih kupiti na www.sportskiribolov.co.rs

 

emerger webEMERGER 2

Trči manijak, trči. To je novi slogan za novi Emerger koji je stvoren da bude jedna od najlakših cipele za gaženje vode na zemlji. To je nova snažna i laka obuća. Unutrašnjost i jezik su od neoprena što daje dodatnu udobnost.
Ako ne gazite preko najoštrijih stena u najbržim brzacima i cenite laku obuću, Vi i Emerger dobijate. Emerger je također dostupan sa gumenim đonom uključujući i volfram klinove.

Cena: 77 €, možete ih kupiti na www.sportskiribolov.co.rs

 

Loading

1 Comment on “Vision cokule

  1. Sprinter cokule s filcom koristim 4 godine, samo sam postavio zavrtnje preko filca na đon, čime sam sprečio odlepljivanje filca. Morao sam promeniti pertle.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*