Veterinarski zavod Subotica

Veterinarski zavod Subotica

HEADER-NOVI1Otvorena dva nova proizvodna pogona

Veterinarski zavod Subotica otvorio je u Subotici liniju za proizvodnju hrane za ribe, a u Srpskoj Crnji pogon za proizvodnju hemofarmaceutskih proizvoda. Ukupne investicije u ova dva pogona iznose oko sedam miliona evra. U pogon u Subotici uložena su četiri miliona evra, a u pogon u Srpskoj Crnji tri miliona.

Celokupna proizvodnja zavoda je otvaranjem novih pogona usklađena sa ISO, HČP i GMP standardima. “Otvaranjem novih pogona Veterinarski zavod je uskladio proizvodnju sa svim standardima”, rekla je generalni direktor subotičkog Zavoda Nataša Pavićević – Bajić i podsetila da je u proteklih godinu dana Zavod realizovao četiri velika razvojna projekta. Veterinarski zavod Subotica pripada “Viktorija grupi”, najvećem agroindustrijskom proizvodnom preduzeću u regionu.

DSC08719
generalni direktor subotičkog Zavoda Nataša Pavićević – Bajić
DSC08723
Predsednik Izvršnog veća Vojvodine Bojan Pajtić
DSC087151
Gosti na otvaranju
DSC08732
Mediji su ispratili događaj u velikom broju. I list Mušičar je bio prisutan
DSC08742
Pogon za proizvodnju riblje hrane
DSC08735
Predsednik Izvršnog veća Vojvodine Bojan Pajtić – izjava za novinare

Predsednik Izvršnog veća Vojvodine Bojan Pajtić rekao je u Subotici da je reč o firmi koja u uslovima svetske krize otvara dva nova proizvodna pogona. Pajtić je naveo da pokrajinska administracija upravo zbog tako preduzimljivih firmi kroz posebne programe podržava pokretanje novih proizvodnih pogona i zapošljavanje novih radnika. “Naša je procena da ćemo do kraja godine imati oko 20.000 novozaposlenih u Vojvodini”, rekao je Pajtić.

 

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*