Svim damama, a posebno mušičarkama Srećan praznik 8. mart, Dan žena!

Svim damama, a posebno mušičarkama Srećan praznik 8. mart, Dan žena!

Sve je više dama na ovim prostorima koje se bave mušičarenjem. Emancipacija žena je vodila oslobađanju “stega” i prihvatanju žena kao bića koja isto tako mogu uživati u čarima prirode, posebno sada kada i one privređuju.

Početak smatranje sportskog ribolova, kao vida relaksacije je mnogim zaposlenim ženama i devojkama omogućio da teško i radno provedenu nedelju na poslovima profesionalne orjentacije i poslova oko kuće i dece, zameni – preko vikenda, relaksacijom i pražnjenjem kroz mušičarenje.

Lokvanji

Mnoge žene na zapadu ovaj vid relaksacije i razonode upražnjavaju i dosta ih ima u svetu mušičarenja. Imaju svoje klubove, grupe i sajtove. Veoma su aktivne, a među njima ima i vlasnika, instruktora, vodiča, propagatora, voditelja Tv programa i puno dobrih vezača mušica i strimera. Sve ih je više, što raduje.

Mušičarenje je jedan fini sport, koji nije naporan i pruža veliko zadovoljstvo u zabacivanju, lovu ribe veštačkom muhom, a posebno pravljenju muha gde dolazi do izražaja umetnička crta.

Svim damama Srećan praznik

I kod nas je sve više devojaka i žena koje se njim bave neke samostalno, neke uz očeve, braću, prijatelje ili kasnije muževe. Ima ih koje su uz svoga dedu otišle na prvo mušičarenje.

Carska kruna

Ne predajte se i uživajte na vodi i pored nje!

Samo napred i Bistro!

Ivan Korhner i Portal Mušičar

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*