Sutra se otvara Poljoprivredni sajam u Novom Sadu

Sutra se otvara Poljoprivredni sajam u Novom Sadu

novosadski_sajam_master_centar

Sutra se otvara Poljoprivredni sajam u Novom Sadu

Međunarodni poljoprivredni sajam održaće se od 9. do 15. maja na Novosadskom sajmu i okupiće rekordnih 1.500 izlagača iz 60 zemalja.
Zemlja prijatelj 82. Međunarodnog poljoprivrednog sajma je Italija, a prvi put na Novosadskom sajmu nastupa i jedna od najvećih poljoprivrednih kompanija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata “Al Dahra”.

Posetioci će moći da vide više od 1.300 najreprezentativnijih grla iz domaćeg uzgoja, a svojevrsna izlagačka poslastica biće i kombajn za šećernu repu čija cena iznosi čak 500.000 evra.

Generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković kazao je da je reč o najznačajnijoj poljoprivrednoj manifestaciji u Srbiji i regionu. “Sav izložbeni prostor, pre svega spoljni, u obimu od 40.000 metara kvadratnih je u potpunosti iznajmljen i očekujemo da ćemo imati izuzetnu posećenost”, kazao je Cvetković.

Na sajmu će biti održana Izložba organskih proizvoda, a biće predstavljeni i proizvodi sa oznakom geografskog porekla.

Ulaznice i ove godine koštaju 500 dinara. Za kolektivne posete, odnosno grupe veće od 15 ljudi, cena karte biće 350 dinara. Đaci, studenti i penzioneri prilikom kolektivne posete ulaznice plaćaju 200 dinara, kao i deca od sedam do 12 godina.

Radno vreme sajma je od 9 do 19 sati.

Sa 021.rs

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*