Sony Xperia Z vodootporni

Sony Xperia Z vodootporni

356x267_Sony_Xperia_Z_Black_multiviewSony Xperia Z vodootporni

Sony Xperia Z je telefon koji se nalazi u samom vrhu ponude uređaja sa Android operativnim sistemom. Kao pripadnik premium klase, njegov elegantan dizajn i ekskluzivna izrada nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Prednja i zadnja strana uređaja izrađene su od kaljenog stakla otpornog na udarce i ogrebotine.

Telefon je otporan na vodu i prašinu, a testovi su pokazali da može da izdrži i do 30 minuta na dubini do jednog metra.

Poseduje Quad-core procesor od 1.5GHz, kao i mogućnost Wi-fi konekcije i rada na 3G i 4G mrežama. Odlikuje ga Full HD Reality Display od 5 inča čiji je kvalitet slike podjednako impresivan kao kod HD televizora. Slika je neverovatno jasna i oštra, a svaki detalj na slici veoma realan i živopisan, zahvaljujući širokom spektru boja i visokoj rezoluciji.

Za ljubitelje multimedijalnih sadržaja, posebno video zapisa i filmova, ovaj telefon je pravi izbor. Sony Xperia Z ima fantastičnu kameru od 13 megapiksela koja snima u HD režimu stvarajući tako optimizovane fotografije kojima jako osvetljenje u pozadini ne predstavlja nikakvu smetnju. Pored zadnje, tu je i prednja kamera od 2,2 megapiksela koja ima mogućnost snimanja Full HD videa. U toku snimanja video zapisa možete istovremeno fotografisati i uživati u širokoj paleti funkcija koje nudi ovaj uređaj.

Sony-Xperia-Z-Water

Opcija Super Auto omogućava optimalno podešeno snimanje, zahvaljujući mogućnosti kamere da kombinuje prepoznatljivost scena sa visokim kvalitetom i performansama, uključujući i smanjenje glasnih zvukova.

Sony se izdvaja jednom posebnom aplikacijom – Walkman koja omogućava podešavanje zvuka putem 5 ekvilajzera i potenciometra, a možete izabrati i neki od postojećih, unapred podešenih ekvilajzera.

Ovaj telefon možete povezati sa televizorom putem HDMI kabla, mada je to moguće učiniti i bežično, ako televizor ima Wi-fi konekciju.

Sa: Sony i internet

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*