Smeštaj na Drini u domaćinstvu Tim Marčeta

Smeštaj na Drini u domaćinstvu Tim Marčeta
Zlatan u klubu

Protekli vikend sam sa prijateljima Rašom i Mišom bio kod domaćina Zlatana Marčete u Skelanima i lepo smo se proveli u njegovom domaćinstvu. Lovili smo lipljane na reci Drini na potezu od uliva reke Vrelo do ispod Bajine Bašte, leva ovala Drine u BiH. Taj vikend je bio smeštaj popunjem s nama iz Novog Sada, te škobaljašima iz Novog Pazara i Makedonije, koji su takođe lepo lovili. Uveče je bilo druženje u klubu i na terasama domaćinstva Tim Marčeta. Ovde ću vam smeštaj malo približiti.

Zlatan s gostima na terasi, u pozadini je most preko Drine

Smeštaj u domaćinstvu Tim Marčeta je dobar i košta 13KM/6.5eura/800din po osobi. To je mesto na levoj obali Drine u Skelanima neposredno pored mosta, koji je ujedno i prelaz iz R.Srbije i Bajine Bašte u R.BiH, Republiku Srpsku i mesto Skelane.

Domaćinstvo Tim Marčeta
Sobe su sa dva kreveta
Smeštajna jedinica iz dvorišta

U tri smeštajne jedinice domaćinstvo ima ukupno 16 kreveta u 8 soba (6+6+4). Kupatilo je zajedničko za po 3 sobe u istom objektu. Postoje mesta za odlaganje, smeštaj i sušenje kombinezona, cokula, jakni i ostale opreme.
Klub uz koji je kuhinja, veliki dnevni boravak, sa trpezarijom i Tv je mesto okupljana ribolovaca kada nisu na vodi. Posebno je uveče pun! Postoji mreža WiFi i mogućnost korišćenja interneta. Toplo je i udobno.
Sve je dostupno, a piće se kupuje u klubu i sve je 2KM po flaši (pivo, sokovi, cocacola, … ), kafa i čaj 1KM, ostalo po cenovniku, … Moguće je da sami spremite obroke od ribe ili po volji!

Gosti uživaju u odmoru, klub – dnevni boravak
Preparati drinske plotice i pastrmke
Klub, dnevni boravak i kuhinja

Auta se parkiraju uz kuću i kapiju za ulazak u veliko dvorište domaćinstva!

Zlatan u dvorištu domaćinstva Tim Marčeta

Uz objekte postoje dve terase da stolovima i dva roštiljska mesta za potpuni ugođaj. Treća terasa je niz stepenice do Drine s koje je izuzetan pogled na Drinu, most i objekat Tim Marčeta. Uz stepenice je na padini voćnjak sa breskvama i nektarinama. Porodica poseduje i čamac kojim se možete provozati po Drini uz Zlatana, kao skipera, jer je sredinom Drine granica između R.Srbije i R.BiH.

Roštilji i tri terase
Treća terasa pored Drine
Čamac
Pogled na domaćinstvo Tim Marčeta sa Drine

O dozvolama

Cena dnevnih karata za pecanje u RS na reci Drini, leva obala je: Salmonidi 10 eura ili 20KM, a ostale vrste riba 5 eura ili 10KM. Godišnja dozvola je za građane R.BiH 70KM.

Slušbeno auto SRD Mladica Srebrenica u Skelanima

Kontakt telefon – Zlatan je +381 64 999 81 13. Najavite se!

Preporuka!

Prelepa Drina u jesenjem dekoru na obalama

Priredio Ivan Korhner
Foto: Ivan Korhner i arhiva Mušičara

Loading

2 Comments on “Smeštaj na Drini u domaćinstvu Tim Marčeta

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*