Sajam u Sarajevu 2009.

Sajam u Sarajevu 2009.

1-saja10

Sajam u Sarajevu 2009.

Na sajmu u Sarajevu, sajmu sporta lova, ribolova i turizma je bio i list Mušičar. Sajam u Skenderiji ništa naročito. Ponuda ribolovačkog pribora od strane izlagača RacaCompany iz Pazarića, bila je vrhunska, ali je bio jedini.

Na malom štandu, na kome se prodavao list Mušičar sa specijanom sajamskom cenom od 5 KM, je uveličao sliku o ribolovu. Često smo bili mesto okupljanja posetilaca i mušičara.

Nisam ni sam mogao da verujem da je tako malo izlagača bilo. Bliskost u terminu sa Banjalučkim sajmom, te visoka cena izložbenog prostora je opredelio neke izlagače da zaobiđu sajam u Skenderiji.
Ovo je nakon jedanaest godina bio povratak sajma lova i ribolova – ispalo je na mala vrata. Poseta od strane sarajlija i drugih (Ključ, Sanski Most, Livno, Užice, Mostar, Konjic, Visoko, Istočno Sarajevo, …) je bila veoma skromna, iako je ulaz bio besplatan.

Bio sam samo dva dana sreda 11.11 i četvrtak 12.11. Zadnji dan petak nisam mogao ostati, pa vam prenosim atmosferu iz prva dva dana.

ORIGINAL web

DIGITAL CAMERA

DSC015261 web

Sajam Skenderija Racin stand web

DSC01525 web

DSC01523 web

DSC01522 web

Prijatelji koji su posetili sajam su takođe bili razočarani. Bila je dobra ponuda meda, sportskih rekvizita, opreme za sportske aktivnosti u kućnim uslovima i puno lovačkih trofeja. Turistička ponuda je opravdala očekivanja.

Za nadati se da će Sajam sledeće godine biti bolje organozovan i u sretnije odabranom terminu. (IK)

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*