Sajam u Nišu – najava

Sajam u Nišu – najava

plakat webNa ovogodišnjem jubilarnom Sajmu lova i ribolova “NIŠ 2013.” koji se po 15. put održava u hali “Čair” u Nišu od 10. do 14. aprila, učešće će uzeti preko 40 izlagača, proizvođača, uvoznika i distributera lovačke i ribolovačke opreme kao i opreme za boravak na vodi i u prirodi, koji će na oko 1.300 kvadrata po sajamskim cenama ponuditi novitete pred nastupajuću sezonu.

Iz oblasti lova biće prisutni: CAPRIOLO BačkaTopola, CANONA Leskovac, GROF MBM Petrovac na Mlavi, SUPER TANE Sremska Kamenica, PROIZVODNJA MILE DRAGIC Zrenjanin, KARALIC Kruševac, HUNTERS Kruševac, JELKOMERC Niš, RITAM PLUS Niš, KUMAN konfekcija, ARMY SHOP Beograd, …

A iz oblasti ribolova, na sajmu će se predstaviti: TRAVAR Novi Sad, SPORT FISHING Niš, BISTRO Niš, EUROFISH Čačak, GOLDEN MASTER Subotica, ALAS Niš, PLOVAK Niš, kao i mnogobrojni proizvođači plovaka, varalica, mušica, džigova,…

Biće tu i čamaca, motora, kao i opreme za boravak u prirodi, prepariranih životinja, prezentacije ribolovnih resursa Vojvodine, okoline Zaječara, Niša, … Stalna prateća manifestacija sajma je izložba likovnih radova učenika Osnovnih škola Niša i okoline na temu LOV I RIBOLOV i još mnogo iznenađenja.

Već treću godinu je cena ulaznice nepromenjena, 100 din, a s obzirom da su animirana gotovo sva Udruženja lovaca i ribolovaca iz čitave Srbije kao i Bugarske, Makedonije, Bosne i Hercegovine, očekuje se veliki broj posetilaca. Radno vreme sajma je od 10:00 do 19:30, a otvaranje je 10. aprila u 13:00h.

Lovci i ribolovci, DOBAR POGLED I BISTRO!

Preuzeto: musicarenje.net

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*