Sajam nautike, lova i ribolova u Beogradu – najava

Sajam nautike, lova i ribolova u Beogradu – najava

Od 3. do 7. aprila 2018. godine održaće se 23. Međunarodni sajam hortikultuke – BeoPlantFair i jubilarni, 40. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova biće održan od 3. do 7. aprila 2018. godine.

Zajedničko otvaranje Sajma nautike i Sajma hortikulture biće u utorak 03.04. u 11:30 časova, u hali 1 Beogradskog sajma. Sajmove će svečano otvoriti Velimir Stanojević, državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Sajam nautike, lova i ribolova je specijalizovana manifestacija za plovila svih vrsta, opremu za lov i ribolov, sportove na vodi i ronjenje, nautičku, kamp i outdoor opremu.

Među eksponatima Sajma nautike nalaze se ekskluzivne jahte, gliseri, jedrilice, čamci, brodski i vanbrodski motori, nautička i ostala oprema za sportove na vodi, kojima mogu da pozavide i ozbiljne morske mondenske marine i turističke destinacije. Uz tradicionalnu berzu polovnih plovila, zaljubljenicima u vodu svake godine se predstavljaju poznate regate, splavarenja i ostali vodni potencijali Srbije, dok su ekologija i bezbednost na vodi postale neizostavne teme.

Poseban akcent se stavlja na segment lova i ribolova, koji svake godine zauzima sve značajniju poziciju, gde se mogu videti veliki ali i mali distributeri i proizvođači opreme za ova dva hobija ili sporta, kako za koga.

Sajam nautike, lova i ribolova uvek ima i bogat prateći sadržaj – stručna predavanja i izložbe, u kojima učestvuju poznati umetnici, muzeji i institucije.

Radno vreme sajma je od 10 do 19 časova (zadnji dan do 17 časova).

Pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara, grupne 200 (za grupe veće od 20 ljudi) i za organizovane grupe đaka i studenata 100, a parking se plaća 100 dinara po satu.

Ulaznica za Sajam hortikulture važi i za Sajam nautike, i obrnuto.

Sa: http://sajam.rs/kalendar-2018/medjunarodni-sajam-nautike-lova-i-ribolova/

Priredio Ivan Korhner

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*