Ribiške karte

Ribiške karte

ribiskekarte logo web

Predstavljamo: Ribiške karte

Slovenija – Na jednom mjestu možete izabrati među gotovo 200 ribolovnih destinacija i odmah online kupiti ribolovnu dozbolu.

Odluka je pala! Moj prijatelj i ja smo odlučili otići u ribolov nakon dosta dugog vremena. Sama odluka nije bila teška. Nakon više sati provedenih na online forumima i nakon puno kontradiktornih činjenica, konačno smo našli ribnjak u blizini: mjesto za ponovno buđenje naše ribolovne karijere. Dogovorili smo se kad idemo, točno u minutu. Provjerili smo svu zaprašenu opremu i sastavili spisak stvari za nabavku. Naravno, tome je slijedilo mukotrpno traženje trgovina s ribolovnim priborom u našoj bližoj okolici.
Ustanem ujutro potpuno sluđen od želje za ribolovom i prvoklasnim ribljim primjercima. Pogledam na sat-još samo malo – nestrpljivo kuham kavu i provjeravam da li je oprema sva kako mora biti. Zvoni telefon , moj prijatelj je već iza ugla. Prije odlaska još jednom provjerimo zemljopisnu kartu našeg odredišta i krećemo. Stižemo do našeg jezera, a tamo nas čeka hladan tuš: prodaja ribolovnih dozvola počinje tek u 11 sati!

ribiske karte glava web
Šta su ribiške karte?

Zbog ove male priče je prije godinu dana nastao prvi i jedini specijalizirani, ribolovni portal u Sloveniji: ribiskekarte.si

Danas već ima više od 180 ribolovnih revira i omogućuje online kupnju ribolovnih dozvola 24/7. Portal je uistinu pregledan i prilagođen ribolovcima. Svaka ribolovna obitelj je posebno predstavljena uključno sa svim njenim revirima. Svi reviri su jasno opisani i obogaćeni slikama i zemljopisnim kartama. Svaka ribolovna dozvola sadrži dozvoljen režim ribolova, točno područje gdje je ribolov dozvoljen, dozvoljen ulov i mogućnosti ulova te, naravno, cijenu dozvole.

Ali krenimo iz početka. Kad otvorite web-stranicu ribiskekarte.si imate mogućnost utipkati ime željenog revira. Ukoliko još ne znate kamo biste išli u ribolov, naša tražilica vam omogućuje odabir revira glede na vrste riba koje žive u točno određenim revirima, glede na regiju u kojoj želite ribariti, glede na vrste vode u kojoj želite ribariti ili glede na ribolovne metode koje želite upotrijebiti.

zemlje vid web
Nakon što odaberete ribolovni revir, možete pročitati opis tog okruga i pogledati slike, zemljopisne karte i ribolovne dozvole koje su na raspolaganju. Izaberete željenu dozvolu glede na način na koji želite ribariti. Otvoriti će vam se sama dozvola: na njoj su svi potrebni podaci: mogućnost ulova, dozvoljen ulov, dozvoljene ribolovne tehnike, dozvoljeni mamci te cijena dozvole. Pritisnete tipku ”kupiti”, izaberete datum ribolova i način plaćanja.
Vrlo jednostavan način da vam moderna tehnologija uštedi vrijeme i energiju. Otkad u Sloveniji imamo portal ribiskekarte.si više ne brinemo gdje ćemo kupiti dozvolu; možemo je nabaviiti i dan prije i započeti s ribolovom vrlo rano ujutro. Ali nismo tu stali: u dogovoru sa ribolovnim obiteljima (društvima) nudimo ribolovcima posebne pogodnosti kod kupnje većeg broja dozvola. Naša web stranica je prevedena na 7 jezika kako bismo postigli još veću međunarodnu prepoznativost slovenskih voda.

 

dozvola web
Činjenica je, da smo u Sloveniji jedni od rijetkih koji rade isključivo za dobrobit ribolovnih obitelji. To je stvarnost koju je naša ekipa prihvatila: ukoliko želimo uspjeti, u prvoj fazi to znači ispuniti očekivanja ribolovnih obitelji. U budućnosti ćemo ponudi našeg portala dodati povećan izbor slovenskih voda, ribolovne vodiče, smještaj i kulinariku.

 

slika s camcem web
Naravno, još ove godine ćemo se proširiti i na druge zemlje, jer sam sustav nije ograničen samo na slovenske revire. Stoga pozivamo sve ribolovne obitelji ili upravitelje ribolovnih voda koji bi željeli ostvariti međunarodnu promociju i online prodaju ribolovnih dozvola 24 sata na dan, da nam se jave na info@ribiskekarte.si ili putem online obrasca na www.ribiskekarte.si / kontakt .

Dobar ulov,

Sve koje zanima ribolov v Sloveniji možete  kod nas dobiti sve informacije o ribolovu i kupiti dozvole na – www.ribiskekarte.si.

Peter | Voditelj projekta ribiskekarte.si

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*