Predstavljanje: Arso Jeremić, SRK „Kolašin“

Predstavljanje: Arso Jeremić, SRK „Kolašin“

Jeremić Arso 25 godina, živim u Bijelom Polju, Crna Gora i bavim se ugostiteljskim djelatnostima. Član sam Sportsko ribolovnog kluba – SRK „Kolašin“. Ribolovom se bavim od svoje 13 godine, a aktivno sam počeo da se bavim mušičarenjem, nakon 3 godine (sa 16 godina starosti). Zainteresovao sam se za ribolov mahačem i vještačkom mušicom.
Poslije prve ribe zarazio sam se i pošao ka većem napredovanju u mušičarenju. Vežem mušice od prvog dana od kada sam počeo da mušičarim. Ne prodajem ih, pravim ih samo za sebe.

Moje mušice
Moja nimfa

Poslije rekreativnog mušičarenje oprobao sam se i u takmičarskom. Prvo takmičenje mi je bilo na kupu Crne Gore u Mojkovcu i osvojeno 9-to mjesto pojedinačno od oko 20-tak takmičara. To mi je dalo podstijeka da nastavim dalje. Nakon toga sam želio da napredujem i u takmičarskom ribolovu i trudio sam se da nabavim što više opreme i usvojim primjenu novih tehnika kako bih pojačao svoje šanse na takmičenjima.

Učlanjenjem u SRK „Kolašin“ počeli su prvi moji uspjesi, od kojih bih izdvojio 3. mjesto ekipno na kupu Crne Gore u Andrijevici i 2. mjesto na mušičarskoj akademiji održanoj na Limu u Beranama.

Pehar i medalja
Petar, Ivica i Arso

I na kraju najbitnije po meni je da se borim za širenje pokreta uhvati i pusti (C&R) i očuvanja naših prirodnih ljepota.

Bistro!!!

Arso

Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*