Postanite saradnik lista Mušičar

Postanite saradnik lista Mušičar

Postanite i vi dopisnik i saradnik lista Mušičar

Za tekstove i priloge u listu Mušičar pošaljite (email: korhner.ivan@gmail.com)

– Neki od omiljenih ulova sa potrebnim podacima (ko je ulovio, vrsta ribe, gde, kada, kojim priborom; štap, čekrk, struna, leader – predvez i tippet – podvez, te mušica ili strimer i na kojoj udici, da li je ulov vraćen i svedoci) da ga stavimo u tablu ulova.

Slika treba da je pored vode u visokoj rezoluciji (minimum Web large 640X480 pix).

– Opišite neki događaj koji vam se desio na vodi ili pored vode, a da je vezan za mušičarenje.

– Uradite reportažu sa omiljene vam vode i sa nekoliko slika u punoj rezoluciji ukomponujte priču o toj vodi (potoku, reci, jezeru, bari, morskom zalivu, …), kolika je, kako doći do nje, kome se javiti, dozvole, koje se ribe mogu očekivati i kolike, uslovi na vodi, te gde prenoćiti i prezalogajiti.

– Napišite nešto o tehnici koju rado koristite u svom ribolovu kod mušičarenja i priboru s kojim lovite. Preporučite!

– Predstavite nekog mušičar(ku)a iz vašeg okruženja koji je na vas ostavio dubok dojam i bio vaš učitelj. Nekoga ko je zaslužan da je više ljudi počelo mušičariti i vezivati mušice. Uradite intervju!

– Pošaljite u nekoliko slika 6-12; korak po korak – SBS (StepByStep) sa kraćim opisom izrade, kako pravite neku vašu lovnu mušicu ili imitaciju na koju ste imali najviše uspeha.

– Ako imate nešto što koristite kod mušičarenja, a da ste sami napravili svojim znanjem i veštinom, pošaljite pa ćemo pisati o tome i podeliti s ostalim mušičarima.

– Kupili ste ili dobili deo pribora ili opreme, opišite slikajte, pa da vide i ostali mušičari. testirajte opremu u realnim uslovima i opišite

– Izvestite nas o događajima na kojima ste bili, takmičenja, kupovi i utakmice u ligama, te prezentacije opreme i pribora, otvori, uranci i druženja, posete sajmovima, …

– Ako imate neku fotografiju koju bi voleli da vidite u Galeriji lista Mušičar pošaljite je u punoj rezoluciji.

– Ako primetite neku nepravilnost, neprimereno ponašanje na vodi mušičara, krivolov, zagađivanje, … javite da pokažemo svima kako se NE TREBA ponašati sportski ribolovac – Mušičar na vodi i pored vode.

…….

nalepnica OnlineMusicar web

Ovo su samo neki predlozi da i vi svojim prilogom budete deo tima i direktno učestvujete u stvaranju lista Mušičar. Tekst će biti na jeziku na kome ste pisali – nama prepoznatljivom. Tekstove saradnika stranaca ćemo prevesti.

Saradnja je potpuno dobrovoljna i zavisi od vas! Kvalitet priloga mora zadovolji kriterije lista Mušičar!

Press card Musicar web

Bistro!

Urednik Ivan Korhner

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*