Polarizovane naočare Gamakatsu

Polarizovane naočare Gamakatsu

G-glasses logo_249x76Gamakatsu G-glasses Racer Yellow

Nova serija Gamakatsu G-glasses Racer Yellow – Žute – polarizovanih naočara* za ribolov modernog dizajna, lagane i sa velikim komforom.
Naočare dolaze u tvrdoj plutajućoj futroli sa kopčom za kačenje na prsluk, mekanom trakom za nošenje oko vrata koja ne iritira kožu i antistatičkom krpicom za održavanje.

Više modela i boja stakala!

Cena: od 30,30€

Videti na: http://www.sportskiribolov.co.rs/ribolovacka-oprema/suncane-naocare/polarizovane-naocare/Gamakatsu-G-glasses-Racer-Yellow-polarizovane-suncane-naocare

 

7128-013-1000x550

7128-kutija-1000x550 7128-003+-1000x550

 

6 SLOJEVA U STAKLA

G-glasses stakla se sastoje iz 6 slojeva:

– 2 hidrofobna sloja (1 i 6)  dizajnirani da bacaju kišu i sneg sa površine stakla

– 2 sloja (2 i 4) sa anti-greb slojem

– 1 kvalitetan polarizovani sloj (3)

– 1 višeslojni sa anti-reflex sloj (5) koji apsorbuje svetlost i sprečava da se svetlost odbija od zadnjeg dela stakla u oko, eliminišući povratnu refleksiju

Uitleg_Amber_UK_250x128Light Yellow / Amber (žuta) boja stakla je odlična za dane sa puno svetlosti (sunce i sneg) i pruža odličan kontrast čak i u sumrak. Ova boja je savršena ukoliko lovite na rekama sa peščanim dnom.

 

 

* Polarizovane naočare

 Normalne naočare za sunce samo zatamnjuju pogled. Polarizovana stakla poboljšavaju Vaš pogled. 

Sunčeva svetlost putuje u svim pravcima. Kada se reflektuje sa horizontalne površine kao što je asfaltni put ili voda, svetlost često postaje teško polarizovana na horizontalnoj ravni. Vertikalna svetlost je korisna za ljudsko oko. Ona omogućava da vidimo boje i kontraste, dok koncentrisana horizontalna svetlost stvara odbljesak, koji nam onemogućava da vidimo i tada možemo biti u potencijalno opasnoj situaciji (npr. za volanom). Polarizovana stakla sadrže vertikalni filter koji efikasno blokira horizontalno svetlo, dozvoljavaju samo korisnoj vertikalnoj svetlosti da dopre do oka, stvarajući na taj način pogled bez odbljeska sa prirodnim bojama i kontrastima. To ih čini idealnim za ribolovce jer na taj način omogućavaju gledanje kroz vodu. (Sportski ribolov)

Loading

1 Comment on “Polarizovane naočare Gamakatsu

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*