Pinceta sa lupom

Pinceta sa lupom

Ovo je jedan od Gadgeta koje bi trebao imati mušičar, posebno mi u „lepim“ godinama. Postoji više vrsta sa pincetom, sa kontrapincetom, sa osvetljenjem pomoću Led dioda, a sve imaju podesivu lupu (povećalo) sa uvećanjem 4.5X. Korisna alatka!

MagniGrip™ – OD-55

OD-55 MagniGrip™ kompanije Carson Optical je kompaktna lupa 4,5X sa pričvršćenom pincetom sa finim vrhom. Savršeno za sve one “male” poslove… kada vam treba dodatna ruka! MagniGrip™ lupa je idealna za pomoć pri vezivanju muva.

Magnifrip MagniGrip™ – OD-55
The OD-55 MagniGrip™ from Carson Optical is a compact 4.5x Magnifier with attached fine-point tweezer. Perfect for all those “little” jobs… when you need an extra hand! The MagniGrip™ Magnifier is ideal to aid is tying flies.

Model Number: OD-55
Magnification: 4.5x
Lens Size: 30mm (1.2”)
Weight: 0.5 oz.
Dimensions: 4” x 1.375” x .4375”
Batteries: No
MSR: 4

https://www.flyshopsalmon2000.com/en/inicio/1543-magnifrip-od-55.html

Grip Pro OD-88 magnifier led

Patentirani OD-88 Fish'nGrip™ Pro je ozbiljan alat za ozbiljne mušice. Opremljen mnogim korisnim funkcijama kao što je super hvataljka pinceta sa povratnim dejstvom i 4,5X LED osvetljena lupa koja pomaže da se vide čak i najsitniji detalji dok vezujete mušicu, uvlačite udicu ili vršite brze popravke. Fish'n Grip Pro takođe uključuje praktičan, magnetni uvlačenje konca i čistač udice za rešavanje ovih često izazovnih zadataka. Ovaj višenamenski alat za pecanje je prave veličine da stane u džep, kutiju za pribor ili čak da se zgodno okači sa prsluka za pecanje. Uključena je i PVC torbica otporna na vremenske uslove koja pomaže da alat bude čist i zaštićen.

Fish'n Grip Pro™ – OD-88
The patent-pending OD-88 Fish'nGrip™ Pro, is a serious tool, for a serious fly fisherman. Packed with many useful features like a super gripping reverse action tweezer and 4.5x LED lighted magnifier to help see even the finest details while tying a fly, threading a hook, or making quick repairs. The Fish'n Grip Pro also incorporates a handy, magnetic hook threader and hook cleaner to tackle these often times challenging tasks. This multi-purpose fishing tool is just the right size to fit in a pocket, tackle box or even to conveniently hang from a fishing vest. Also included is a weatherproof PVC pouch to help keep the tool clean and protected.

Model Number: OD-88
Magnification: 4.5x
Lens Size: 30mm (1.2”)
Weight: 1 oz.
Dimensions: 4” x 1.375” x .8125
Accessories: Protective Pouch
Batteries: Yes 3 SG3 button cell (included MSR: 18)

https://www.flyshopsalmon2000.com/en/inicio/1544-grip-pro-od-88-magnifier-led.html

Priredio Ivan Korhner

Foto: Internet i Arhiva Mušičara

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*