Peti livanjski kup

Peti livanjski kup

OLYMPUS DIGITAL CAMERATakmičenja: Peti livanjski kup

Na rijeci Sturbi, u mušičarskom reviru Vezaguša 18.04.2010. održan je Peti livanjski kup. Staza je bila podjeljena na četrnaest pozicija po pedeset metara. Svaki natjecatelj je prošao cijelu dužinu staze. Dan je bio prekrasan za ribolov. Svi su imali jedan ili više ulova.

Od četrnaest natjecatelja prvo mjesto zauzeo je Rajmond Čondrić, drugo Goran Čondrić, treće Slavko Popović, a četvrto mjesto Hamdija Jandrić. Natjecatelji su dobili prigodne nagrade koje su im uručili predsjednik Općinskog vijeća Livno, Nijaz Golub i predsjednik U.S.R. Livno, Tihomir Popović. Sve je prošlo u ugodnoj atmosferi bez ikakvih primjedbi natjecatelja, sudaca i gostiju. Bili su prisutni i gosti iz Sinja koji su dali svoj doprinos, tako što su zbog nedostatka domaćih sudaca popunili praznine. Suci su bili: Rusmir Burza, Huso Džirlo, Džo Radić, Joško Šuća, Jasmin Halapić, a delegat Raif Batalović.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pobjednici
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sturba
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Prihvatanje ulova
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mjerenje

Uz čorbu, jagnjetinu, pivo, sokove i ugodno društvo ostalo se do kasno popodne razmjenjujući svoja iskustva vezana uz mušičarenje.

Autor: Rajmond Čondrić

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*