PayPal u Srbiji – još uvek ništa

PayPal u Srbiji – još uvek ništa

paypalInternet kupovina: PayPal još uvek nije odredio ni približan datum za otvaranje filijale u Srbiji
Kupovina preko interneta iz stranih zemalja još je daleko od Srbije. Naime, nadležni su najavili da će najpoznatiji internet servis za virtuelna plaćanja, “PayPal” stići ove godine u našu zemlju. Ipak, iz same kompanije odgovaraju da još nisu odredili ni približan datum za otvaranje svoje filijale.

“Želimo da Srbija bude naš klijent. Ipak, i dalje ne možemo da damo ni približno vreme našeg dolaska. Radimo na tome da započemo posao i u ovoj zemlji, ali još nismo odredili kada ćemo doći”, navode iz zvanične kancelarije “PayPala” u Luksemburgu.

Prema rečima Stefana Lazarevića, državnog sekretara za telekomunikacije, sve zakonske prepreke za rad ove firme u našoj zemlji su otklonjene.
“Poslednji put kada smo se čuli sa predstavnicima “PayPala”, rekli su mi da je 2012. godina poslednja godina bez njihovog prisustva u Srbiji. Na osnovu tih informacija možemo se nadati dolasku, ali tačan datum znaju samo oni”, rekao je Lazarević.

“PayPal” radi u 190 zemalja i regiona širom planete. Ovo je jedan od najbezbednijih servisa na internetu. Kada se plaća u inostranstvu preko banke, procedura traje i do dva meseca, a preko ovog virtuelnog sistema – svega 15 minuta.

Preuzeto: GdeInvestirati/Blic

Loading

1 Comment on “PayPal u Srbiji – još uvek ništa

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*