Novi sajt Ribarstvoinfo

Novi sajt Ribarstvoinfo

Novi sajt Ribarstvoinfo

Novi sajt iz područja ribarstva (akvakulture), ihtiologije, sportskog ribolova i gazdovanja otvorenim vodama našeg dugogodišnjeg dopisnika iz oblasti ribarstva i svih tema vezanih za uzgoj pastrmki i ostalih salmonida u ribnjacima (Ribnjaci i uzgoj riba, proces uzgoja, poribljavanje, …) Danka Ćuka.

http://www.ribarstvoinfo.com/

Sa početne strane sajta koji predstavljamo:

„Dobro došli na sajt koji se bavi tematikom iz oblasti ribarstva (akvakulture), ihtiologije, sportskog ribolova i gazdovanja otvorenim vodama. Najprostija definicija ribarstva glasi da je to grana poljoprivrede koja se bavi ulovom, gajenjem i preradom riba. Akvakultura je širi pojam koji obuhvata tehnike gajenja raznih vrsta vodenih organizama. Ihtiologija – nauka o ribama, je u bliskoj vezi sa ribarstvom. Toliko, da možemo reći da je ribarstvo primenjena ihtiologija. Sportski ribolov ćemo obuhvatiti u oblasti gazdovanja i upravljanja otvorenim ribolovnim vodama. Pokušaćemo da nešto napišemo i na temu ribolovni komercijalni reviri. Na kraju, posebno nas interesuju nove, napredne tehnologije u gajenju riba, uvođenje novih ribljih vrsta u komercijalno ribarstvo, novi pristupi i strategije u ribarstvu, prerada, plasman ribe i ribljih proizvoda.

Redakcija sajta
Ribarstvo Info“

Kreator sajta ribarstvoinfo.com Danko Ćuk

Kako nam je rekao Danko on je spreman da pomogne savetom i stručnom pomoći. Kontakti su dati na sajtu pod “Kontakt”.


Ovo su neki od ciljeva ovog sajta:

  • Ako želite da unapredite svoje poslovanje oglašavanjem na našem sajtu, slobodno pišite na e-mail ili pozovite kontakt telefone, da se dogovorimo.
  • Ako Vam treba stručni savet, pomoć, želite da investirate u ribarstvo, slobodno pozovite ili pišite, možda možemo da pomognemo.
  • Ako želite da objavite neki stručni tekst ili komentar, slobodno se javite, rado ćemo da objavimo. Poziv važi za sve autore iz Srbije, sa prostora ex-Yu, Evrope i širom sveta.
Danko Ćuk

Takođe vas obaveštavamo da pogledate i na youtube kanal Ribarstvoinfo.
Ima puno sadržaja iz gore navedenih tema. Uživajte!

Sve najbolje u daljem radu želimo ekipi koja je pokrenula ovaj projekat i posebno Danku. Bistro!

Urednik Ivan Korhner

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*