Novi forum: FlyCastingNation.com

Novi forum: FlyCastingNation.com

Logo foruma web

Novi forum: FlyCastingNation.com

Prijatelj i saradnik lista Mušičar od njegovog prvog broja, Đorđe Anđelković – Đole iz Niša, Srbija je otvorio forum na internet nebu koji je posvećen mušičarenju sa naglaskom na mušičarskim zabačajima, opremi, tehnici i dr, pa ga posetite i uključite se u rad. Bistro

Evo njegovih pozdravnih reči:

Drugari i prijatelji po štapu,

Dugo sam razmišljao da li je na prostorima Balkana potreban forum ovakvog tipa, konsultovao sam se sa Fly Casting instruktorima, kao i ljudima koji to nisu, ali imaju ogromno znanje o Fly Castingu i opremi, i najzad se odgovor sam nametnuo – startuje forum FlyCastingNation.com
Stekao sam utisak sam da je na ovim prostorima dostignut željen nivo za ozbiljnije diskusije o mušičarskim zabačajima, opremi, tehnici i dr. Odličnu podlogu dali su, naravno, postojeći forumi sa mušičarskom tematikom, ali i brojni instruktori sa ovih prostora i ljudi željni znanja i usavršavanja.
Forum nije osmišljen da glavna mesta zauzimaju ViP persone, bilo oni istruktori ili ne. Zvaničan stav ovog foruma je da su svi mušičari samim tim s što su izabrali mušičarenje kao stil života, rekreacije i sporta i već sami sebe stavili na presto ViP persone.
Počećemo bez suvišnih funkcija administratora, moderatora i dr. da bi se stvorila prava jednakost među članovima foruma. Administratori ce raditi u pozadini sajta isključivo na rešavanju problema tehničke prirode i eventualnih zloupotreba.
Želimo mesto za prave i žučne polemike, ali opet iznad svega poštene, uvažavajući svačije pravo na lični stav i mišljenje.

Dobrodošli u forum FlyCastingNation.com
http://www.flycastingnation.com

Čestitke i uspešan rada foruma od redakcije lista Mušičar.

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*