Nova prodavnica opreme za mušičarenje u Beogradu

Nova prodavnica opreme za mušičarenje u Beogradu

FSB3Preduzeće FSB Group d.o.o. iz Beograda je od skoro autorizovani diler svetski poznatih proizvođača mušičarskog pribora i opreme, što će konačno obradovati sve domaće mušičare.

Pored vrhunskih mušičarskih struna RIO, čekrka i štapova ROSS i Marryat, u ponudi je i veliki izbor materijala za vezivanje veštačkih mušica najvećeg distributera iz USA. Ogroman zbor prirodnih i sintetičkih dabinga u preko 150 boja, Whiting i Metz pera, strimerskih materijala, krzna losa, elk-a, cock de leon.., upotpunjen je i svim vrstama, dimenzijama i bojama osnovnih konaca UNI, Danville, UTC.

Opredeljeni za kvalitet bez kompromisa, posebna pažnja je posvećena izboru udica, predveza i tipeta, koje ujedno predstavljaju i najosetljiviji deo mušičarskog pribora. Izbor je pao na Varivas iz Japana, lidera u ovoj oblasti.

FSB1

U sklopu preduzeća postoji i novootvoreni maloprodajni objekat, lociran na Banovom Brdu u blizini Ade Ciganlije, gde je moguće i probati štap, pre kupovine. Radno vreme je ponedeljak – petak 11 – 18 h, dok su dani vikenda rezervisani isključivo za pecanje.

FSB

Svu neophodnu pomoć pri izboru možete dobiti direktno u, prvoj isključivo mušičarskoj, radnji kod nas, ulica Karpoševa broj 3. Beograd ili pozivom na telefon 011/3572-303 ili 063/386-214 (Bojan)

 

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*