Nikon proslavio 100-ti rođendan

Nikon proslavio 100-ti rođendan

Nikon proslavio 100-ti rođendan

Popularni proizvođač foto-aparata ove godine slavi 100 godina… Davne 1917. godine nastala je kompanija Nippon Kogaku K.K, koja je danas poznata svima kao Nikon. Nikon je jedan od retkih brendova sa ovako dugom tradicijom.

Doživeti 100. rođendan nije ni malo lak posao, ali ovaj brend je postao toliko poznat da danas i potpuni laici za foto-aparate znaju o kojoj kompaniji je reč.

Za jedan vek njihovog postojanja, Nikon je uspeo da donese pravu revoluciju u ovoj industriji i da kreira neke od najboljih foto-aparata na svetu. Optoelektonika i neverovatna preciznost objektiva doprineli su da njihovi aparati budu jedni od najboljih i najtraženijih.

Nikon je za svoj rođendan odlučio da predstavi kratak promo film koji će vas vratiti u prošlost i koji će vam pokazati najbolje kvalitete koje ovi foto-aparati nude.

Sa: V.P./muskimagazin.rs
——

Original s Youtube kanala:

Nikon will celebrate the 100th anniversary of its establishment on July 25th of this year, as proudly announced by Nikon Singapore Pte. Ltd. today. Since its establishment as Nippon Kogaku K.K. in 1917, Nikon has provided the world with unique value based on its opto-electronics and precision technologies.

We at Nikon sincerely thank everyone, from our loyal customers to anyone with a stake in our success, for the support in the development of our company over its 100-year history. As part of our 100th anniversary celebrations, we have established the Nikon 100th Anniversary logo and to introduce a special Nikon 100th website.

Priredio IK

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*