Nikon COOLPIX P7800

Nikon COOLPIX P7800

P7800_front34r_on_tNikon COOLPIX P7800 – Kvalitet iz novog ugla

Dizajniran za one koji žele da izvuku najbolje iz svog fotoaparata, sa izvanrednim kvalitetom slike i manuelnim kontrolama, Nikon COOLPIX P7800 može da parira i moćnim…

Dizajniran za one koji žele da izvuku najbolje iz svog fotoaparata, sa izvanrednim kvalitetom slike i manuelnim kontrolama, Nikon COOLPIX P7800 može da parira i moćnim DSLR modelima.

Novi P7800 poseduje NIKKOR objektiv sa zumom od 7.1x, svetle i visoke rezolucije, sa 2 elementa od ED stakla i otvorom blende sa 7 lamelica za bolje zamućenje pozadine i izuzetno oštro fokusiranje. P7800 ima impresivne karakteristike i savršen je za profesije kojima je potreban prenosivi fotoaparat vrhunskog kvaliteta, npr. za arhitekte ili one koji se bave nekretninama.

P7800_back_1

Veliki CMOS senzor od 12 megapiksela u kombinaciji sa ugrađenim elektronskim tražilom i kristalno jasnim, delimično porketnim, RGBW LCD ekranom od 3 inča pružaju vam potpunu kontrolu prilikom fotografisanja bez obzira u kojoj se situaciji nalazite. Uz nenadmašno brz i izuzetno oštar autofokus sa drugom generacijom sistema za smanjenje vibracija, P7800 podržava kontinuelno fotografisanje brzinom od 8 fps i idealan je za odlučne fotografe kojima DSLR fotoaparat možda nije pri ruci. RAW kompatibilnost (NRW) podrazumeva da ćete uvek na najbolji način iskoristiti mogućnosti senzora, ma koliko zahtevni vaši fotografski poduhvati bili.

Video režim kod modela P7800 je naročito impresivan, a njegove moćne karakteristike će ovde posebno doći do izražaja pošto delimično pokretni monitor omogućava korisnicima da snime scenu iz najrazličitijih uglova ili da snime autoportret držeći fotoaparat u ispruženoj ruci. Full HD 1080p (25 ili 30 fps) rezolucija video zapisa i ugrađeni stereo mikrofon (kao i ulaz za eksterni mikrofon) zaslužni su za veliku prilagodljivost ovog moćnog COOLPIX saputnika. Puna kontrola nad fotoaparatom je omogućena u manualnom modu u kome možete da kontrolišete brzinu zatvarača, otvor blende, ISO vrednost, manuelni fokus, optički zum kao i balans bele. Da bi se maksimalno iskoristile sve prednosti fotoaparata, P7800 je kompatibilan sa širokim dijapazonom dodatne opreme, uključujući bežični adapter WU-1a za trenutno deljenje fotografija ili daljinsku kontrolu fotoaparata preko pametnog telefona.

P7800_front34r_on_t

Nicolas Gillet, menadžer odseka za proizvode široke potrošnje u kompaniji Nikon Europe, objašnjava: „COOLPIX P7800 istinski pomera granice kada je reč o našim kompaktnim fotoaparatima, balansirajući između vrhunskog kvaliteta slike i izuzetno brzog odziva sa NIKKOR objektivom veoma svetle i visoke rezolucije koji donosi fotografije velike oštrine. Mogućnosti ovog fotoaparata svrstavaju ga u vodeće COOLPIX proizvode u svojoj klasi, zahvaljujući korisnim funkcijama, poput delimično pokretnog ekrana i ugrađenog elektronskog tražila, koje obezbeđuju neprikosnovene rezultate u oblasti snimateljstva i fotografisanja po principu „usmeri i fotografiši“. Zahvaljujući manuelnim kontrolama koje obuhvataju tri korisnička režima, dva dugmeta funkcija i dva komandna točkića (prednji i zadnji), ovo je zaista posebna kombinacija visokih performansi i svestranih funkcija.“

 

– See more at:

http://www.personalmag.rs/hardware/digital-foto/nikon-coolpix-p7800-kvalitet-iz-novog-ugla/#sthash.BpWTTvfY.dpuf

Priredio IK

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*