Nerin sto za vezivanje mušica

Nerin sto za vezivanje mušica

sto web2Nerin sto za vezivanje mušica

Kad sam počeo da ulazim u svijet fly tyinga, većinu materijala za vezivanje mušica sam držao u plastičnim kutijama i kesam, a vezao sam mušice na stolu – gdje mi je kompjuter. Poslije nekog vremena to je počelo malo da me nervira, pošto sam poslije svako ture vezanja, sve morao da sklonim ponovo u te kutije.


Tražio sam neku drugu soluciju i u jednom antik shopu (živim u Engleskoj, gde takvih radnji ima), naletim na ovaj pisaći sto. Nisam mogao da vjerujem u svoju sreću, jer stvarno je to bilo ono što mi je trebalo, pogotovo što sam ga platio samo 50 eura.

Sada kad motam mušice na njemu, sve mi je na dohvat ruke, pregledno i uredno složeno. Kada završim samo skinem stegu, sav materijal i alat gurnem unutra, a sa malim usisivačem (na baterije) usisam višak materijala i otpatke i zatvorim vrata. Unutrašnjost stola je dorađena sa držačima za konce. Tu imam i nosač osnovnog alata za vezivanje i sve je na dohvat ruku.

sto web11

sto web1

sto web21

sto web3
Ispod radne površine ima jedna ladica u sklopu stola u kojoj držim materijal koji ne koristim često. Sto ima prostor ispod velike ladice u kome držim čekrke, kanape, kutije sa mušicama i ostale stvari koje mi trebaju za ribolov. Podeljen je policom, a ceo prostor se zatvara vratima.

sto web4

sto web6

 

sto web7

sto web8
Pošto volim da mi je sve na svome mjestu i poslagano, na buvljaku naletim i na ovu prelijepu i funkcionalnu inžinjersku kutiju za alat. Sa svojim malim ladicama bila je kao stvorena je za čuvanje materijala za fly tying.

 

sto web91

sto web9
Rad za ovim stolom fly tying je postao pravo zadovoljstvo, a i većini mojih prijatelja se sviđa i kao komad namještaja. Sve je uvek uredno i složeno!
Bistro!

 

Nermin Pobrić Nero

Loading

2 Comments on “Nerin sto za vezivanje mušica

  1. Lepo složeno i odlično radno mesto za vezača. Bravo Nero – odlična ideja i za druge vezače kako treba organizovati prostor za vezivanje mušica u stanu. 🙂

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*