Najveća riba na JPK Gacka 2017. – Ivica Rajković

Najveća riba na JPK Gacka 2017. – Ivica Rajković

Najveća riba na JPK Gacka 2017. – Ivica Rajković

Najveću ribu na nedavno održanom VIII JPK na Gackoj od 22. – 25. juna 2017. je ulovio Ivica Rajković iz Kolašina – CG, Potočna pastrmka je bila duga 53cm.

Ivica Rajković ulovio je najveću ribu na JPK Gacka potočnu pastrmku od 53cm u 2 kolu (Sesiji) sektor A mesto broj A5 idući uzvodno Suprvizori ja – Tehran Palavrtić iz CG i slovenac Božo Božović, sudija Ivica iz Otočca i njegov pomoćnik takođe iz Otočca 100 metara uzvodno primjetili smo da Ivica Rajković ima veliku ribu na štapu koji se dobro savio. Mi smo se već kretali uzvodno kada smo stigli do takmičara na poziciju A5, izmjerili smo ribu, ja sam je slikao i riba je vraćena veoma brzo u vodu.

Lepotica iz Gacke 53cm, C&R!

Želim da napomenem da u sektoru A gdje sam ja bio Supervizor u sva tri kola da je riba brzo mjerena i vraćana u vodu i da nije ni jedna riba uginula.

Oni su mu predali pehar za najveću ribu – nagrada organizatora JPK, Erna Kardaš i Tomislav Feldhofer, tajnik HRŠS

Na proglašenju pobednika Ivica Rajković je dobio veliki pehar za ulovljenu najveću ribu od strane organizaora i knjigu „Savršeni ribolovac“ od Isaka Woltona koja je prevedena na srpski jezik, izdavač Mediterran Publishing. Knjigu je predao urednik Ivan Korhner ispred lista Mušičar.

Kolaž Ivice Rajkovića. S ribom, pehar, te primanje knjige s Kostelićem i Korhnerom

Tekst i foto: Tehran Tero Palavrić

 

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*