Najava – 50. međunarodni sajam lova, ribolova i sport

Najava – 50. međunarodni sajam lova, ribolova i sport

Najava 50. međunarodni sajam lova, ribolova i sport

Sajam će biti održan od 3 – 8. Oktobra 2017 u halama Novosadskog Sajma.

Pola veka zvaničnog trajanja, Međunarodni sajmovi LORIST dočekuju sa novom koncepcijom kreiranom za petogodišnji period, od 2017. do 2021. godine, s ciljem – pozicionirati LORIST kao centralni događaj za stručnu javnost i široku publiku u oblastima koje utiču na održivo upravljanje prirodnim resursima Dunavskog regiona – turizam, lovstvo, ribolov, ekologija, šumarstvo i sport, ali i da se održi jaka spona sa Sajmom turizma koji se održava u istom terminu, geografski usmerenim na Dunavski region.

Međunarodni sajmovi LORIST okupljaju sve značajnije predstavnike, uvoznike i brendove osnovne i prateće opreme za sportski lov i ribolov, boravak u prirodi, sport i rekreaciju. Godinama unazad ova priredba uvrštava se u red najznačajnijih u ovom delu Evrope, a bogatstvu doživljaja učesnika i posetilaca iz zemlje i regiona, doprinose segmenti posvećeni hortikulturi, ekologiji i zaštiti životne sredine.

Povodom jubileja Sajma lova i ribolova, biće priređena Nacionalna izložba trofeja, koja je poslednji put organizovana 1996. godine. Biće izloženi najznačajniji nacionalni eksponati, koji će se ocenjivati po CIC pravilima.

Sadržina izlaganja:

  • Lovačko i lično naoružanje
  • Lovačka municija
  • Lovački pribor, oprema, odeća i obuća
  • Ribolovački pribor, oprema, odeća i obuća
  • Sportska i kamp oprema

Više na: http://www.sajam.net/sr/kalendar/jesenji-sajmovi/50-medunarodni-sajam-lova-ribolova-i-sporta-lorist#o-sajmu

Priredio IK

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*