Mušičarski prsluk sam dobio na poklon

Mušičarski prsluk sam dobio na poklon

Mušičarski prsluk sam dobio na poklon

Za božićne praznike lepo sam iznenađen poklonom u vidu prsluka za mušičarenje. Radi se o prsluku sa 26 džepova brenda „Master sportsman“ – maslinaste boje.

Prsluk je po sastavu kombinacija pamuka i „mash“ mrežice sa ušivenim držačima za štap, tri ušivena plastična nosača za krupnije acesoare (pribor i/ili oprema) od kojih su po jedan na obe strane grudi i treći na kragni sa zadnje strane. Ovaj na kragni je namenjen za kačenje meredova. Ima i nosač sušača za mušice na principu čičak trake ušivenim na levoj gornjoj strani grudnog dela.

Ukupno 26 džepova su osmišljeni funkcionalno i podeljeni su od većih ka manjima na ušivene pregrade sa cipzerima (patent zatavaračima – rajsfešlusima) na koje su ušiveni manji džepovi sa čičak trakom. Na svim spoljnim džepovima ušivene su „loop“ gurtne oranž boje koje mogu da služe za kačenje acesoara poput peana, vadilica za udice, „peglača“ predveza, grickalice i slično. Unutrašnja prednja strana sadrži dva džepa horizontalno orijentisana sa vertikalnim čičak trakama koje mogu da ih dele na tri celine ili po potrebi celom dužinom da omoguće korišćenje.

Sa zadnje strane prsluka dominira veći džep namenjen pakovanju stvari poput kabanice ili vetrovke (jakne) na koji su ušivena dva džepa veličine prosečne kutije za mušice, ali se mogu staviti i rezervni čekrci ili koturi. Leđni deo je od mrežastog materijala, pa leti neće biti znojenja!

Generalan utisak, da iako nije od korduriranih materijala ili goretexa, je da ovaj prsluk za nekih 20 do 30$ pruža dosta funkcionalnosti i odlično je rešenje za početnike. U ponudi su maslinasti i kaki boja!

SloVuk

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*