MS USR “Nišava” – Niš

MS USR “Nišava” – Niš

Grb USR Nisana nisOd gospodina Ivana Ranđelovića smo dobili pismo u kojem obaveštava:

1. MUŠIČARSKA SEKCIJA USR “NIŠAVA” – NIŠ OPET RADI PUNOM PAROM!

Početkom decembra 2008. Upravni odbor USR “Nišava”- Niš usvojio je novi Pravilnik rada Mušičarske sekcije i odabrao njeno rukovodstvo. Za predsednika je izabran njen osnivač, Ivan Ranđelović (Ranđa), a u petočlanom Forumu su još i Petar Ristić, Mirko Gušić, Vlada Mutavdžić i Mladen Žakula.

Odmah se počelo sa radom i u veoma kratkom roku predlog za značajno produženje mušičarskog revira “Moravica II” je usvojen na Upravnom Odboru ZOSR “Južna Morava II”.

Istovremeno, radionica i škola vezivanja muva je potpuno opremljena svim alatima, stegama, rasvetom i obiljem materijala.

Radionica=20muva=20Nis web

Poruka Foruma MSN je da ubrzo treba očekivati još dobrih vesti i prijatnih iznenađenja.

 

2. MUŠIČARSKI C/R REVIR “MORAVICA II” KOD ALEKSINCA TROSTRUKO PRODUŽEN

Na inicijativu novoizabranog rukovodstva Mušičarske sekcije USR Nišava iz Niša i na predlog njenog osnivača i predsednika, Ivana Ranđelovića-Ranđe, Upravni Odbor ZOSR “Južna Morava II” trostruko je produžio mušičarski Catch And Release revir “Moravica II”.

Umesto dosadašnjih, eksperimentalnih 2km, ovaj revir će biti dug oko 7km i prostirati se duž Moravice od njenog isteka iz Bovanskog jezera do mosta na putu Aleksinac-Soko Banja, kod sela Kraljeva.

Poštovanje, gosn Korhner!

 

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*