Mobilni telefoni s najboljim kamerama u svetu

Mobilni telefoni s najboljim kamerama u svetu

muski-magazin-gedeti-telefoni-najbolje-kamere-99

Mobilni telefoni s najboljim kamerama u svetu

Mobilni telefoni novih generacija su postali multifunkcionalni gedžeti, a kamera je definitivno omiljeni dodatak. U poslednjih dvadeset godina, imali smo prilike da vidimo neverovatne transformacije kada je reč o mobilnim telefonima.

Najnoviji, pametni telefoni, pomeraju granice tehnologije i svojim korisnicima pružaju neverovatne mogućnosti. Mi smo danas odlučili da pričamo samo o kamerama mobilnih telefona. Razlog zbog kojeg svako želi da ima pametni mobilni telefon jeste jer uz pomoć njega ima pristup kameri visoke rezolucije sa kojom u svakom trenutku može da napravi sjajne fotografije.

muski-magazin-gedeti-telefoni-najbolje-kamere-5

  1. LG G5

LG je imao sjajnu viziju kada je u pitanju kamera LG G5 modela. Ovo je prvi telefon koji ima dve kamere sa različitim fokalnim objektivima. Modularni aksesoari kao što je Cam Plus koji omogućava bolje fotografisanje takođe su mogući na ovom modelu. Međutim, u praksi ova kamera se nije baš najbolje pokazala. Naravno, sa njom itekako možete napraviti sjajne fotografije, ali s obzirom da je u pitanju kamera od 16 megapiskela, kvalitet jednostavno nije bio dobar kao što smo očekivali.

  1. HTC 10

HTC 10 je morao da se nađe na ovoj listi. Njegova kamera od 12.1 megapiksela i f/1.8 objektiv omogućavaju ovom mobilnom uređaju da zabeleži zaista sjajne fotografije. Ova kamera odlično se pokazala po mraku i po dnevnom svetlu, ali nije dovoljno dobra da bi se našla na prvom mestu.

  1. Huawei P9

Kamera ovog mobilnog telefona vam omogućava fotografije visoke rezolucije i sjajnog kvaliteta. Međutim iako je kamera ovog telefona odlična po dnevnom svetlu, po mraku se nije baš najbolje pokazala, pa je HTC 10 bio mnogo bolji u mračnijim uslovima. Međutim, dual kamera ovog uređaja zaista funkcioniše besprekorno i u svakom željenom momentu nudi korisniku fotografije neverovatnog kvaliteta, pa je zbog toga kamera ovog telefona na trećem mestu.

  1. iPhone 6s/6s Plus/SE

Iako možda deluje pomalo zastarelo u odnosu na druge kamere, iPhone kamera je i dalje neverovatna. Sa svojim f/2.2 objektivom, korisnici ovog mobilnog telefona će moći da uživaju u fenomenalnim fotografijama. Tekstura, osvetljenje i oštrina slika su zaista neverovatne, a aplikacije za poboljšanje slika će vam pomoći da od njih zaista napravite prava remek dela. Ova kamera se pokazala odlično u uslovima sa vrlo malo prirodnog osvetljenja.

  1. Samsung Galaxy S7/S7 Edge

Na prvom mestu se defintivno nalazi kamera Samsung S7 telefona. Možete raspravljati da li je ovo najbolji telefon ikada napravljen, ali bez sumnje on ima najbolju kameru na tržištu. Kamera od 12 megapiksela sa objektivom f/1.7 je zaista besprekorna i omogućava vam da u sekundi uhvatite željeni trenutak. Ovo je kamera sa najbržim autofokusom koji omogućava savršeni protok svetla, pa su fotografije u svakom trenutku savršene. Ako kupujete mobilni telefon najviše zbog kamere onda je Samsung vaš izbor.

muski-magazin-gedeti-telefoni-najbolje-kamere-6

V.P./Muskimagazin.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*