MO SSR Srbije

MO SSR Srbije
natalija
Natalija K. Ivanović

U nedelju 15.03.2009.godine u 12:00 u prostorijama Saveza sportskih ribolovaca Srbije osnovana je MO SSRS. Po preporuci sastanak je vodio sekretar Saveza Dejan Antić. Na sastanak su došli zvanični predstavnici sekcija i klubova iz Vranja, Niša, Ivanjice, Požarevca, Čačka, Pančeva, Novog Sada i Aleksandrovca.

Zbog poslave godišnjice udruženja nisu došli predstavnici “Kolubare” iz Valjeva, dok se predstavnici “Đetinje” iz Užica nisu pojavili iz nepoznatih razloga. Sastanku je prisustvovao predstavnik Galovice iz Beograda, ali bez prava glasa, zbog ne dostavljanja potrebne dokumentacije.

Po dnevnom redu, prvo je usledila verifikacija mandata članova Osnivačke Skupštine, zatim izbor Predsednika Skupštine, izbor Uprave – sekretarijata i predsednika, izbor koordinatora takmičarskih zona koji čine Forum i predsednika. Na kraju malo neformalnih razgovora i bolje upoznavanje prisutnih.

Predsednica Skupštine MO SSRS je g-đa Natalija K. Ivanović iz Novog Sada.

DSC06307

Članovi Sekretarijata-uprave:

1. Vučković Aleksandar, Aleksandrovac – predsednik MO SSRS
2. Slobodan Ivanović, Novi Sad
3. Kostić Stojadin, Vranje

Forum:

1. Knežević Aleksandar, Čačak – predsednik – jugozapad
2. Gušić Mirko, Niš – jugoistok
3. Agarević Ashar, Požarevac – centar
4. Damnjanović Nebojša, Valjevo – zapad
5. Martić Milan, Pančevo – Vojvodina

Vesti iz MO SSRS

Zbog obaveza prema FIPS-u, a u dogovoru sa četiri od pet koordinatora zona, kalendar za takmičenja će biti po sledećem rasporedu:

– do 26.04. moraju se završiti klubska takmičenja uz propratne izveštaje i licenciranje takmičara posle ovog kruga,
– do 17.05. moraju se završiti zonska takmičenja,
– do 28.06. moraju se završiti izborna takmičenja za reprezentaciju.

DSC06298

Da ne bi došlo do zabune, moram da napomenem, da je moguće u jednom danu ili za jedan vikend organizovati dva kruga – kola takmičenja. Sve ovo u cilju smanjenja troškova i operativnosti u radu, a opet po dogovoru i predlogu organizatora.

Ukoliko iz nekog razloga, neko kolo za izbor reprezenzacije, mora da se odloži, biće održano u septembru. Pravilnik na http://www.mfsrbije.org/mossrs/pravilnici.html

Aleksandar Vučković

 

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*