Mladi mušičari – Miloš

Mladi mušičari – Miloš

Milos Bradas na pontonuMladi mušičari:  Miloš Bradaš – Knin, Hrvatska

Upoznali smo se na Ribniku gde je zajedno sa ocem i prijateljem Marinkom došao da mušičari. Odmah me je privukla njegova „tehnika“ ribolova i pravilan pristup sportskom ribolovu. Delovao je mlad, ali je mušičario kao da ima puno iskustva. Reče da ima punih sedamnaest godina. Dogovorili smo se da kada bude mogao da pošalje svoju pričicu, o sebi i mušičarenju.

Evo njegove priče

Moje ime je Miloš Bradaš. Rođen sam 30. januara 1992. god. u Kninu, a mušičarenjem se bavim od svoje 14. godine. Mušičarenju me je podučio otac Jovica koji se tom disciplinom bavi gotovo 40 godina. Aleksandar Đukić sa Plive me je podučio Fly castingu, prije malo više od godinu dana. I sam sam počeo prenositi svoje mušičarsko znanje i drugim ljudima. Jedan od mojih učenika je bio i ruski pukovnik iz Moskve. Vežem vještačke muhe već pet godina. Najviše lovim na slobodnim vodama Krke i Une. Potočnu pastrvu najviše lovim na Krki, a lipljana na Uni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Najveći ulovi koje sam imao su potočna pastrva od 50cm i lipljan od 43cm.

Puno pozdrava, Miloš Bradaš

Puno uspeha u daljem učenju flyfishinga i flycastinga i da se ponovo nekada negde sretnemo na vodi i opet zajedno lovimo.

Bistro Ivan

Loading

1 Comment on “Mladi mušičari – Miloš

  1. RIP. Javili su mi da je Miloš umro 29. marta 2016. nakon duge i teške bolesti. Saučešće porodici i prijateljima. IvanMušičar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*