Mike Barrio Fishing Lines

Mike Barrio Fishing Lines

Mike Barrio Fishing Lines

U današnje vrijeme kada nas velike kompanije bombarduju svakodnevno sa novim proizvodima špagi koje su većinom i veoma skupe i nedostupne većini ribolovaca sa naših prostora, naći špagu koja je jeftina, a i kvalitetna, veoma težak je zadatak.


Već nekoliko godina Škot Mike Barrio u svom prodajnom asortimanu ima i špage koje su se pokazale veoma popularne. Barrio špage se prave u UK koristeći kompjutersku tehnologiju visokog standarda i ako zatreba promjene na špagi se mogu uraditi vrlo brzo.

Jedna od najprodavanijih špaga je The Barrio GT140. Ova špaga je duga 42 metra i stvarno je namijenjena za duge zabačaje. Cijena ove špage je 24 funte, s tim da je dostava uključena u ovih 24 funte za bilo gdje u svijetu.

špaga The Barrio GT140

Mike Barrio u svom asortimanu ima i normalne WF i DT špage koje kostaju 19 funti, takođe sa besplatnom dostavom za cijeli svijet. Svaka od ovih špaga dobro pluta na vodi, a memorije skoro i nema. Omotač je srednje tvrdoće koji omogućava da špaga dobro klizi kroz karike štapa, a i veoma je otporna na habanje.

Đorđe Anđelković iz Srbije je promoter

Preuzeto sa bih-ribolov.com

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*