Mali jubilej 5 godina OnlineMušičara

Mali jubilej 5 godina OnlineMušičara

Mali jubilej 5 godina OnlineMušičara

Danas mi iz redakcije Mušičara slavimo mali jubilej – pet godina postojanja našeg online izdanja OnlineMušičara, koje je od strane mušičara iz regiona dobro prihvaćeno.

OnlineMušičar je nastao nakon štampanog izdanja koje je trajalo od 01. marta 2008. – do gašenja 01. maja 2011. (triipogodine i za to vreme je iz štampe izašlo 19 brojeva Mušičara).

Svih 19 brojeva štampanog izdanja lista Mušičar. Foto: Vladimir Trampa

Nakon izlaska 19. broja novi vlasnik „Reviri Srbije“ je ugasio štampano izdanje kao nerentabilno u maju 2011., iako je 20 broj već bio urađen i spreman za štampanje. Na žalost nije ugledao svetlost dana. Tekstove i njegov sadržaj smo preneli u elektronsku formu (videti pod maj 2011.)!

Početkom 2013. s prijateljima pokrećemo OnlineMušičar koji danas slavi pet godina postojanja. Tokom ovih godina preneli smo skoro sve tekstove iz štampanih izdanja Mušičara na internet i dopunili ih sa mnogo novih tekstova, reportaža, praktičnih saveta i izveštaja. Trudimo se da budemo aktuelni i da ispratimo sve događaje u regionu vezane za mušičarenje.

Svim saradnicima, prijateljima i čitaocima čestitam jubilej s nadom da ćemo još dugo trajati na naše i vaše zadovoljstvo.

Bistro i uključite se u rad svojim prilozima!

Ivan Korhner, urednik lista Mušičar (www.musicar.rs).
U Novom Sadu 05.01.2018.

 

Loading

3 Comments on “Mali jubilej 5 godina OnlineMušičara

  1. Ivane cestitke za jubilej.
    Iako imam skoro sve stampane primjerke lista Musicar, sa zadovoljstvom citam online tekstove, narocito zbog toga sto sve teme koje me interesuju nadjem puno brze.
    Pozdrav iz Livna (BiH)
    Rusmir Burza.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*