Mali jubilej 4 godine OnlineMušičara

Mali jubilej 4 godine OnlineMušičara

Mali jubilej 4 godine OnlineMušičara

Danas mi iz redakcije Mušičara slavimo mali jubilej – četiri godine postojanja našeg online izdanja OnlineMušičara, koje je od strane mušičara iz regiona dobro prihvaćeno.

OnlineMušičar je nastao nakon štampanog izdanja koje je trajalo od 01.marta 2008. – do gašenja 01. maja 2011. (triipogodine i za to vreme je iz štampe izašlo 19 brojeva Mušičara)
Nakon izlaska 19. broja novi vlasnik „Reviri Srbije“ je ugasio štampano izdanje kao nerentabilno u maju 2011., iako je 20 broj već bio urađen i spreman za štampanje. Na žalost nije ugledao svetlost dana. Tekstove i njegov sadržaj smo preneli u elektronsku formu (videti pod maj 2011.)!

Početkom 2013. s prijateljima pokrećemo OnlineMušičar koji danas slavi četiri godine postojanja. Tokom ovih godina preneli smo skoro sve tekstove iz štampanih izdanja Mušičara na internet i dopunili ih sa mnogo novih tekstova, reportaža, praktičnih saveta i izveštaja. Trudimo se da budemo aktuelni i da ispratimo sve događaje u regionu vezane za mušičarenje.

Svim saradnicima, prijateljima i čitaocima čestitam jubilej s nadom da ćemo još dugo trajati na naše i vaše zadovoljstvo.

Bistro i uključite se u rad svojim prilozima!

Ivan Korhner, urednik lista Mušičar (www.musicar.rs).
U Novom Sadu 05.01.2017.

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*