Mali jubilej 4.000 dana Portala Mušičar

Mali jubilej 4.000 dana Portala Mušičar

Danas slavimo mali jubilej – 4.000 dana (oko 11 godina) od pokretanja našeg online izdanja Mušičara – Portal Mušičar. List Mušičar traje i dalje sada u elektronskoj formi na www.musicar.rs
Davno je bio kraj februara i mart 2008 godine kada je svetlost ugledao Prvi broj štampanog izdanja lista Mušičar. Nakon 19 brojeva i preko tri godine postojanja došlo je do gašenja lista od strane novih vlasnika u maju 2011. Pauza je trajala oko 20 meseci i ….

Prvi broj i prezentacija lista Mušičar u Nišu 2008.
Mušičari spirala svih 19 brojeva Vladimir Trampa

OnlineMušičar – sada Portal Mušičar

Početkom 2013. (05.01.2013.) s prijateljima pokrećemo sada novi OnlineMušičar koji danas slavi 4.000-ti dan postojanja kao Portal Mušičar. Tokom ovih 4.000 dana preneli smo skoro sve tekstove iz štampanih izdanja Mušičara na internet i dopunili ih sa mnogo novih tekstova, reportaža, praktičnih saveta i izveštaja (ima na Portalu oko 6.000 tekstova i puno galerija fotografija).
Trudimo se da budemo aktuelni i da ispratimo sve događaje u regionu vezane za mušičarenje lično – ako nas organizatori pozovu, koliko nam vreme i mogućnosti dozvoljavaju ili preko saradnika.

Gradac
Ovogodišnji ulovi lipljana Sana, Gradac, Drina, …
Privesci

Svim saradnicima, prijateljima i čitaocima čestitam jubilej s nadom da ćemo još dugo trajati na naše i vaše zadovoljstvo. Srećna nam Nova 2024. i naredne godine.

Bistro i uključite se u rad svojim prilozima!

Pogled u budućnost – idemo dalje

Ivan Korhner, urednik lista Mušičar.
U Novom Sadu 20.12.2023.

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*