Lorisa 2014 – najava

Lorisa 2014 – najava

Glava web

Međunarodni SAJAM LOVA, RIBOLOVA, SPORTA I AUTOMOBILIZMA 47. po redu

1-5. oktobar, od 10 do 19 časova – Međunarodni sajam lova, ribolova, sporta i automobilizma je smotra, koja pod sajamskim kupolama okuplja ljubitelje boravka u prirodi i četvorotočkaša.

Sajam je obogaćen izložbom ribolovačkih i lovačkih trofeja, a posetioci su u prilici i da se uvere u najnovija dostignuća u automobilskoj industriji.

Ulaznice

Ulaznica za Međunarodne sajmove LORISA, koji se održavaju od srede, 1. do nedelje, 5. oktobra, kao i Sajam konjarstva i sersana koji traje od 3. do 5. oktobra, košta 300 dinara.

Odrasli, u grupama većim od 15 ljudi, kolektivno mogu da posete Novosadski sajam sa ulaznicom koja se prodaje za 200 dinara. Đaci i studenti, takođe u kolektivnoj poseti, plaćaju 200 dinara (Spisak posetilaca se predaje na blagajnama Novosadskog sajma, a mora biti pečatiran od strane organizatora posete), koliko košta i karta za decu od 7 do 12 godina i penzionere.

Porodični dan je u subotu, 4. oktobra. Tog dana, cela porodica, sa decom do 16 godina može da poseti Sajmove LORISA i Sajam konjarstva i sersana sa jednom kupljenom ulaznicom, po ceni od 300 dinara.
Stalne ulaznice, za sve dane Sajmova LORISA koštaju 1200 dinara, a za Sajam konjarstva i sersana 950 dinara.

Slika: Raspored izlagača u hali 1Hala 1 - LORIST 2014

* Na slici su štiklirana 3 izlagača koja se bave prodajom ribolovačkog pribora i opreme.

Izvor: sajam.net

novosadski-sajam

Novosadski sajam biće od srede, 1. oktobra domaćin izlagačima i posetiocima na MEĐUNARODNIM SAJMOVIMA „LORISA“, u okviru kojih se održavaju međunarodni sajmovi lova, ribolova i sporta, šumarstva, hortikulture i automobilizma. Dva dana kasnije, od petka, 3. oktobra, počinje Međunarodni sajam konjarstva i sersana, a svi zajedno završavaju se u nedelju, 5. oktobra.

Sledeći savremeni koncept organizacije sajamskih priredbi, s posebnim zadovoljstvom Vas pozivamo u posetu prvim jesenjim manifestacijama na Novosadskom sajmu.

Naime, u saradnji sa izlagačima Novosadski sajam priprema brojna dešavanja u Hali 1 – gde se održava Sajam lova i ribolova, dok će u Hali 1a i na otvorenom prostoru biti predstavljena najnovija dostignića u oblasti šumarstva i hortikulture.

U Hali „Master“, u segmentu posvećenom automobilizmu, biće predstavljeni modeli najpoznatijih svetskih proizvođača.

Verujemo da će posebno zanimanje posetilaca izazvati aktivnosti na Međunarodnom sajmu konjarstva i sersana, koji se održava na otvorenom prostoru. Ta manifestacija okupiće odgajivače konja, ergele, konjičke klubove i udruženja iz zemlje i okruženja.

Tokom Sajma biće održana i međunarodna takmičenja u preponskom i dresurnom jahanju, vožnji zaprega, a biće organizovan i bogat prateći program.

Detaljnije informacije o aktivnostima koje se priremaju tokom Međunarodnih sajmova „Lorisa“ i Međunarodnog sajma konjarstva i sersana možete pronaći na adresi www.sajam.net.

 

IK / Online Mušičar

 

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*