Leterman narukvica

Leterman narukvica

leatherman-narukvica web2

Leterman narukvica
NARUKVICA SA 25 ALATKI U SEBI

Da li ste ljubitelji švajcarskih noževa i spravica koje mogu da obavljaju više funkcija istvremeno. Ako jeste, Leterman narukvica je prava stvar za vas.

Nas muškarce karakteriše par stvari i jedna od tih stvari je ljubav prema alatu. Većina nas ima neko „skrovište“ u kome drži svoje brusilice, burgije, šrafcigere i drugi alat. Volimo da se igramo i da budemo kreativni sa našim alatom. Međutim, česte su situacije kada smo u kolima ili negde na otvornom, pa nam zatreba alat, ali ga nikada nemamo pri ruci. Sa Leterman narukvicom, alat će vam bukvalno biti na ruci.

Ova narukvica sadrži 25 različitih spravica i alata koje možete koristiti u različite svrhe. Narukvca u sebi sarži noževe, šrafcigere, otvarač za flaše, alat za lomljenje stakla, alat za vađenje SIM kartice iz IPhone-a i druge stvarčice.

leatherman-narukvica web3

Ne samo što je korisna, ova narukvica izgleda fenomenalno, a može se poručiti i kao narukvica za sat, pa je možete nositi kao nov model časovnika.

leatherman-narukvica web1

Leterman narukvica

Ova narukvica, biće omiljena igračka muškarcima, a da bi bolje shvatili o čemu je reč, pogledajte našu galeriju i video klip.

https://www.youtube.com/watch?v=gp8xR07rBH4

Drugi klip malo duži:
https://www.youtube.com/watch?v=NnSiBYZUERw

Sa: http://www.muskimagazin.rs

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*