KUP „Srebreni Princ“ 2017. u Donjem Vakufu

KUP „Srebreni Princ“ 2017. u Donjem Vakufu

KUP „Srebreni Princ“ 2017. u Donjem Vakufu

SRD Vrbas je uspio u vrlo kratkom vremenu da organizuje KUP „Srebreni Princ“ na koji se odazvalo 12 ekipa iz BiH i jedna ekipa pojedinaca tj. ukupno 39 takmičara.

Takmičenje je počelo 02. jula 2017. u 09.00 časova i posle dva kola od po sat i po ulovljeno je 555 lipljenova (on se jedini bodovao) i u ekipnom poredku na čelu je bila ekipa SRD Banja Luka, a u pojedinačnom je vodio Muamer Dautbegović iz ekipe FF D. Vakuf. Posle drugog kola domaćin takmičenja je organizovao ručak za sve takmičare, goste i sudije. Poslije ručka se odlučilo da takmičenje u trećem kolu počne ranije zbog nadolaska nevremena. Međutim nije se moglo početi u zakazano vrijeme zbog jake grmljavine i obilne kiše koja je počela padati. Poslije 45 minuta čekanja da se vrijeme poboljša, a ono se nije poboljšalo, a uz to još se Vrbas zamutio, glavni sudija i delegat takmičenja su odlučili da radi same sigurnosti takmičara ne održi treće kolo nego da se verifikuju trenutni rezultati. Takmičarima je bilo žao zbog dobrog ribolova, ali su to i sami prihvatili svjesni situacije.

Na samom takmičenju bilo je sitnih nedostatka što je domaćin takmičenja obećao da se ubuduće neće dešavati s obzirom na kratko vrijeme organizacije takmičenja (od srijede do nedelje), a za cilj imaju da ovaj KUP „Srebreni Princ“ pretvore u Međunarodni Kup.
I na kraju Srebrenog Princa je osvojio domaći takmičar iz ekipe FF Donji Vakuf Sabahudin Bristina sa ulovljenim lipljenom od 40cm.

Pobjednički lipljen 40cm Sabahudin Bristina Donji Vakuf

Rezultati u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji

GEN PLASMAN ZA ULOV RIBE POSLE 2 KOLA EKIPNO

GEN PLASMAN ZA FLY FISHING POSLE 2 KOL POJ

I svakako ako želite dobar ribolov na lipljena onda obavezno kao takvu destinaciju na svoju mapu morate postaviti revir kojim gazduje SRD Vrbas iz Donjeg Vakufa na dijelu rijeke Vrbas u samom gradu. Obavezno posjetite, biće to dobar ribolov.

Zahvaljujemo se domaćinima da srdačnom gostoprimstvu, pa se vidimo dogodine.

Bistro!

Tekst i foto: Željko Marković

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*