Kodak Ektra – najava

Kodak Ektra – najava

gedzeti-kodak-telefon-za-slikanje-99

Kodak Ektra – najava
Pametni telefon za fotografe

Kodak je definitovno jedan od najpopularnijih fotografskih brendova na svetu. Iako se ništa ne može porediti sa dobrim fotoaparatom, ljudi ipak više preferiraju mobilne telefone koji danas imaju sjajne kamere koje uspešno menjaju foto aparate.

Međutim, Kodak je odlučio da pokaže svetu da su slike sa foto aparata daleko bolje i kvalitetnije. Kodak je odlučio da kreira specijalni telefon čija će osnovna funkcija biti fotografisanje. Kao i svaki pametni telefon, Kodak Ektra će imati sve standardne funkcije telefona, ali će kamera biti u prvom planu.

Ovoliku kameru na telefonu nikad niste videli. Ekstra telefon je čak i dizajniran da podseća na staromodni telefon pa ima zakrivljene ivice i udubljenja za lakše i pravilnije držanje.

gedzeti-kodak-telefon-za-slikanje-1 gedzeti-kodak-telefon-za-slikanje-5 gedzeti-kodak-telefon-za-slikanje-4

Kamera koja se nalazi na ovom telefonu ima 21MP i nalazi se u nereflektujućem objektivu koji je ogroman. Stabilizacija slike i auto fokus će takođe biti dostupni, a prednja kamera će imati 13MP pa je i ona veoma kvalitetna. Naravno, video klipovi će moći da se snimaju u najvećoj mogućoj 4K rezoluciji.

Od ostalih performansi, ovaj telefon će sadržati Leading Helio X-20 Decacore procesor, 3000mAh bateriju, 3GB RAM memorije, 32GB interne memorije i mogućnost ubacivanja SD kartice.

Ovaj telefon će se naći u prodaji u decembru ove godine i biće dostupan po ceni od 547$.

Preneto sa: V.P. / Muskimagazin

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*