Knjiga Znakovi na vodi drugo izdanje – Goran Grubić i Aleksandar Panić

Knjiga Znakovi na vodi drugo izdanje – Goran Grubić i Aleksandar Panić

Najava

Obradovala me je vest da je u štampu ušla knjiga „Znakovi na vodi“ Gorana Grubića i Aleksandra Panića sada kao drugo dopunjeno i izmenjeno izdanje. Prenosimo u celosti obraćanje autora

„Dragi prijatelji prirode, reka i mušičarenja,

Predstavljamo vam svoju treću mušičarsku knjigu! Dvadeset godina nakon prvog, pred vama je uskoro i drugo, dopunjeno i izmenjeno izdanje Znakova na vodi!

Od izdavanja nas deli par nedelja te vas zbog ograničenog broja primeraka obaveštavamo unapred, kako bi saznali neke detalje o sadržini, obimu i kvalitetu knjige.

Drugo izdanje Znakova na vodi ima 260 strana punog kolora na najkvalitetnijem papiru u tvrdom koričenju i vrlo kvalitetnoj štampi. Teme starih Znakova na vodi proširene su gotovo dvostruko, na šezdesetdva /62/ poglavlja sa kompletnim obuhvatom hrane pastrmke i velikim brojem predloženih imitacija.

Sve faze razvoja insekata, sve situacije na četiri osnovna tipa reka, na jezerima, svi tipovi rojenja i reakcije riba na sve pomenute momente. Tu su i najlepši pejsaži balkanskih reka kao prilog i ilustracija svakog od poglavlja.

Podelite objavu sa kolegama, na ribolovačkim grupama i forumima, uskoro ćemo vas obavestiti o mestima i načinima nabavke novih Znakova na vodi!

Bistro na slobodnim rekama,

Goran Grubić i Aleksandar Panić“

Poslali su nam par strana iz nove knjige. Uživajte!

—–

Želim vam da ova knjiga dostigne veću popularnost od prethodne i radujem se da što pre zavirim u nju. Mnogim je mušičarima vaša prva knjiga bila osnovna literatura.

Urednik Portala Mušičar Ivan Korhner

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*