Klen iz jezera Lokve, Gorski Kotar

Klen iz jezera Lokve, Gorski Kotar

Miloš Marinković Mišo, Srbija, sada na radu u Hrvatskoj. Klen nije meren, Jezero Lokve, Gorski Kotar, Hrvatska. Ulovljen na mahač 06.10.2019.

Danas pala 2 velika klena za slikanje i to je to, bilo dosta manjih i dosta crvenperki.  Sve ribe ulovljene na mahač, a kao mamac je bila suva muha ‘veštica’ sa crvenom guzom, crna i braon.

Neverovatna voda je jezero Lokve, prepuna kapitalnih štuka, pastrva (pastrmki), klenova, bandara. Strogo čuvana voda, dozvoljeno je loviti samo spin i fly tehnikom uz obavezno puštanje ribe. Poznate mušičarske vode reke Kupa i Kupica su na svega 10 km odavde. Jedna od retkih voda gde zajedno opstaju pastrva i štuka. Predivan gorski kraj, kao da si na Aljasci, a 40km odavde je Jadransko more.

Cena dnevne karte 80kn, oko 10e. Smeštaj mnogo dobar za 100kn po osobi na Mrzloj Vodici, to je mesto i jezerce pored velikog Lokvarskog jezera prepuno kapitalne štuke. Smestio sam se u apartmanima ‘Hibler’, soba, kuhinja, kupatilo, tv, internet, toplo i udobno. Preporuka!

Još jedan glavonja, ovoga puta snimljen na kraju borbe https://www.facebook.com/milos.marinkovic.9615566/videos/699510527219455/

Mišo

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*