Kizin radni sto

Kizin radni sto

Sto kiza web1

Kizin radni sto
Izrada mušica i strimera

Prilikom jedne od poseta reci Gradac ove godine i posle lepog dana provedenog u mušičarenju svratio sam s drugarima u klub №1, kod našeg prijatelja Kize (Zoran Đukić) u Valjevu. Nakon okrepljujućeg piva na točenje i kafe koja je prijala, krenusmo do prodavnice za mušičarske potrepštine koja je sklopu kluba.

Tu se možete snabdeti svim što je potrebno mušičaru, od opreme do materijala i udica, te već gotovih mušica. Na stolu primetih neobično rešenje vezačkog mesta. Pohvalio sam ga, a Kiza reče da je njegov i da ga ima već jedno vreme.

– “Sto je napravljen po uzoru na Ovisovu tablu za izradu mušica, a ja sam ga malo modifikovao i prilagodio svojim potrebama. Napravljen je u Valjevu. Stega je Apex samo je promenjeno postolje. Uživam da izrađujem mušice za sebe i prijatelje na njemu” – reče Kiza.

Sto kiza web11Sto kiza web2

Pokazao nam je sve delove i tada smo videli da je veoma funcionalan. Na njega stane ceo alat koji je potreban i dosta materijala za izradu mušica. Odobrio je da ga možemo prikazati na online Mušičaru.

Sto kiza web5Sto kiza web51Sto kiza web52

Priredio IK/onlineMušičar

1 Comment on “Kizin radni sto

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*