JPK – dogovor oko održavanja

JPK – dogovor oko održavanja

JPK – dogovor oko održavanja

Krajem veljače (februar) u Otočcu, Hrvatska (domaćinu JPK 2017.) je održan skup svih relevantnih ljudi koji su bitni za organizaciju međunarodnog takmičenja JPK na rijeci Gacka u lipnju (junu) 2017. Izviješće u GlasuGacke – original.

Smještaj takmičara bit će u Hotelu Gacka po vrlo pristupačnim cijenama. Hotel Gacka je smješten 20 metara od vode i ima parkiralište tako da će se sve odvijati na samoj vodi.

Hotel “Gacka” – Baza i okupljanje za JPK-a

Vijest je objavljena na „GlasGacke.hr“ – dajemo original

Međunarodni Jadransko-Podunavski kup u mušičarenju na rijeci Gackoj

OTOČAC – Dana, 28. 02. 2017. godine u Gradskoj vijećnici Grada Otočca gradonačelnik Grada Otočca Stjepan Kostelac  i Nenad Janković zamjenik gradonačelnika  održali su sastanak sa predstavnicima Hrvatskog športskog ribolovnog saveza Vladimirom Severom- predsjednikom HŠRU, Tomislavom Feldhoferom- tajnikom i Zlatimirom Kostelićem – koordinatorom, predstavnicima Gacke d.o.o. direktoricom Tajanom Brajković i  voditeljem operativnog sektora i Radne jedinice gospodarenje rijekom Gackom Slavenom Prpićem i predstavnicima Športsko ribolovne udruge “Gacka” Otočac.

Na sastanku se razgovaralo oko organizacije održavanja Međunarodnog natjecanja Jadransko-Podunavskog kupa u mušičarenju koje će se održati u lipnju 2017. godine na rijeci Gackoj, a Grad Otočac je domaćin ovog natjecanja – stoji u priopćenju iz Ureda gradonačelnika.

I.B./ http://www.glasgacke.hr ; Objavljeno: 28-02-2017

Ispravka: Slaven Prpić je predsjednik Gradskog vijeća, a ne predsjednik udruge


Koordinator Zlatimir Kostelić

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*