Jeftini, a korisni materijali, Šljokice

Jeftini, a korisni materijali, Šljokice

Pozdrav gospodine Ivane … Vi informacije delite sa mnogo više ljudi i mušičara, pa sam je hteo podeliti sa vama … Postoji puno materijala za izradu naših imitacija, a danas ću vam pokazati kako šljokice mogu vašu imitaciju učiniti da bude lovnija.

Kupio sam kutijicu šljokica u kineskoj radnji za 30 dinara i posuo preko laka … dobio sam jako dobar efekat … isprobao sam je na bambuli koju sam danas probao na Vršačkom jezeru i imao sam par lepih komada klena, jedan je imao oko pola kg … Sve su ribe vraćene. Šljokica zna i meni da baci svetlost u oko u kombinaciji sa suncem … samo toliko… Probajte i vi!

Što se tiče izrade imitacija … to je jedna velika igra bez granica, materijala ima svuda oko nas i samo ih treba kombinovati … ja sam celu zimu vežbao skoro sve vrste imitacija praviti, ni jednu nemam istu, čim jednu napravim krećem na drugu, i sada sam skapirao da ništa ne mora biti kako piše, postoji osnova, a materijale možemo kombinovati kako god poželimo i dobiti neverovatno lovne mušice …

Bambula sa šljokicama

Bistro i pozdrav!

Damir Jovanov

1 Comment on “Jeftini, a korisni materijali, Šljokice

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*