Ivan Delević Mladica na takmičenju

Ivan  Delević Mladica na takmičenju

Ivan Delević, Berane, Crna Gora; Mladica na takmičenju I Hucho Kup u Beranu, rijeka Lim, Crna Gora, Datum 18.01.2020. C&R!

Pribor i oprema: štap je dvodjelni dužine 2.75m marke Balzer-edition-IM-12-fx kojeg ste vi opisivali u nekom od vaših članaka. Čekrk Balzer 4/5/6. Pleteni predvez i kao podvez najlon 0.35mm.

Lovio sam na univerzalni strimer zeleno bijele boje, imitacije bijele ribe …. Udica je ja mislim 2/0,

I malo teksta o mom početku mušičarenja ….. Evo druga godine ide od kako sam počeo da se bavim mušičarenjem (flyfishing-om) i ne mogu, a da se ne pohvalim koliko sam oduševljen ovim vidom pecanja, posebno na suvu muvu, jer nimfu još nisam koristio.
Bilo je manjih lipljena na štapu, ali nikako onaj od 40+cm da naiđe…. Na poziv mog drugara Miluna Đurovića, koji je mladi, ali vrsni riblovac u lovu strimerom, sam sa oduševljenjem prihvatio poziv da učestvujem na Prvom HUCHO kupu koji se danas održao na reviru SRK Lim u mom rodnom gradu u Beranama.

Lov strimerom kakav izazov. Nisam pecao njim svega dva puta do sad, ali trud i upornost daju rezultat, nakon više zabačaja na poziciji koja je meni pripala i eto i moje prve mladice na strimera, a i bogami mog prvog pehara na ovom Prvom HUCHO kupu koji se organizovao u mom kraju!
Mladica je bila duga 58cm i nakon mjerenja i slikanja je vraćena.
Da li može bolji dan da bude od ovog? E ja tvrdim na nema šansi! Hvala svima na organizaciji i na pozivu!

Pozdrav

Ivan Delević

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*