Irski fly fishing sajam 2017.

Irski fly fishing sajam 2017.

Irski fly fishing sajam 2017.

Svake godine ovdje u Irskoj se održava veliki fly fishing sajam. Ove godine je to bilo 11. i 12. Novembra u prekrasnom Bay hotelu smještenom na obali grada Galweya.


Grad Galwey je ovdje u Irskoj poznat po tome što se nalazi u blizini nekih od najvećih i najproduktivnijih jezera što se tiče kapitalnih Potočnih pastrva (Feroks pastrva) i mušičarenje iz plovila je nacionalni sport. Irci jako drže do toga. Sajam je smješten na dva kata hotela i ove godine je bilo šezdeset vezača mušica i naravno mnoštvo izlagača mušičarske opreme najpoznatijih svijetskih brendova.

Kako sam ja počeo promovirati rijeke u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Sloveniji i organizirati putovanja jedan od najvećih dućana (radnja) fly fishing opreme u Irskoj se odlučio za suradnju sa mnom. Kako je taj dućan najveći zastupnik za Irsku brendova kao što su Simms, Hardy, Loop, Guideline, Sage tako sam se i ja našao u društvu najvećih i imao mogućnost da promoviram lijepote naših zemalja.

Sajam je protekao vrlo uspješno i nadam se da ću sljedeće godine nastupiti sa još većom reklamom i puno više promo materijala. Ove godine sam tjedan dana prije sajma dogovorio suradnju sa Clonanav fly fishing shopom i nije bilo vremena za pripremu, ali sljedeće godine svakako idemo sa puno većom promocijom.

Malo fotografija sa sajma:

  

Tekst i fotografije: Marko Croatiafishing

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*