Hotel „Gacka“ Ličko Lešće pored rijeke Gacke

Hotel „Gacka“ Ličko Lešće pored rijeke Gacke

Hotel „Gacka“ Ličko Lešće pored rijeke Gacke
Domaćin svih učesnika JPK na Gackoj 2017.

Domaćini kod kojih smo bili (spavali i hranili se) tokom 4 dana takmičenja na JPK gacka 2017. je hotel „Gacka“, odmah pored reke Gacke. Kompletno osoblje hotela na čelu sa gazdom Željkom su bili izuzetni domaćini.

Lepo smo se družili tokom boravka i samog takmičenja, svi tu na okupu. Stekli smo nove prijatelje i videli se sa starima. Izuzetna hrana i ljubaznost osoblja nas je sve oduševila. Puno njih je odlagalo put da što duže bude tu na mestu događanja! Nije lako ugostiti toliku grupu ljudi i da sve bude na kraju Ok. Bilo je 54 takmičara i sa vođama ekipa i kapitenima, te sudijama i super vizorima i organizatorima oko 150 ljudi. Velika grupa i sve je dobro funkcionisalo! Hvala domaćini!

Ovako je to izgledalo dok smo mi bili gosti:

Omiljeno mesto u hotelu nas mušičara
Očekivanje završne svečanosti
Rezultati, rezultati … mesto kod table s rezultatima su svi posetili i slikali
Izvršni direktor takmičenja Zlatimir Kostelić
“Gužva” pred odlazak na stazu s organizatorima Kostelić i Prša, te glavnim sudijom Ivica Cavi Tomičić
Sala za bankete i obedovanje – tu je bila završna svečanost i ručak
Brojna delegacija iz Crne Gore koja je odnela sva naznačajnija odličja. Bravo momci!

Ostao sam dva dana duže i imao prilike da čujem povratne informacije i od njih. Svi su zadovolji i kažu – „Dođite nam opet!“

Nekoliko fakti o hotelu „Gacka“
Hotel Gacka obnovljen je u antiknom rustikalnom stilu i ima 18 soba, 2 apartmana, restoran s 160 sjedećih mjesta, unutarnju i vanjsku terasu te suvenirnicu. Sve sobe i apartmani u hotelu Gacka imaju telefonsku liniju i kupaonicu s tušem.

Netaknuta priroda, ugodne temperature danju i noću, brojne rekreacijske mogućnosti i izvrsna kuhinja samo su neki od razloga zašto nam je potrebno posjetiti barem jednom u vašem životu.

Uostalom, dođite i vidite sami!

Smješten u selu Ličko Lešće, 10km od Otočca i najbližeg autoceste A1, hotel Gacka ima vlastiti restoran i nudi sobe i apartmane s besplatnim bežičnim pristupom internetu i besplatnim parkingom. Rijeka Gacka udaljena je 300 metara.

Dolina Gacka je velika krška dolina obrubljena planinskim područjima Velebita na obali i uz Kapela na unutrašnjoj strani. U dolini dominira rijeka Gacka koja izvire na jednom kraju doline i spušta pod zemljom na suprotnu stranu.

Gacka je rijeka koja se nalazi na području Like u središnjoj Hrvatskoj. Budući da je velik dio svog toka to podzemna rijeka, procjene njene duljine variraju. Dio rijeke Gacke je prošao kroz znatnu ljudsku intervenciju – prije nego što je bila duga 32km, a sada je samo 11km.

Na raspolaganju su vam teniski tereni na udaljenosti od 4km od hotela. Najbliža plaža Jadranskog mora je u Senju, oko 50km od Gacke.

Obitelj Laškarin i ekipa Hotela Gacka želi Vam dobrodošlicu i ugodan boravak u našem hotelu!

Sa: http://www.hotel-gacka.com.hr/ i https://www.facebook.com/HotelGacka/

Priredio Ivan Korhner
Foto: Arhiva Mušičara i sajt o hotelu Gacka

 

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*