Guideline prezentacija na Sanici

Guideline prezentacija na Sanici

user_64_guidelineGuideline prezentacija na Sanici

U organizaciji FFC Patak iz Sanskog mosta i firme Guideline iz Švedske, koju su predstavljali Veselin Anić i njihov promoter EFFA basic instruktor FC Saša Zec, u četvrtak 20 maja 2010. je na Sanici organizovana prezentacija opreme i druženje članova kluba i gostiju.

Bilo nas je odasvuda – nas dvadesetak. Sve je organizovano u izuzetno lepo uređenom prostoru Eko centra „Oaza Mira“ u mestu Sanica, pored poznate mušičarske destinacije reke Sanice. Jadranko Zolak je sa svojim zaposlenima bio pravi domaćin, a ukusnu hranu i posluženje su pripremili agilni članovi kluba Massa, Bifi, Edo, Tarik, ….  Kako je ukusno sve bilo spremljeno: jagnjetina na ražnju, teletina ispod sača, a posebno su me dojmili teleći jezici kao gulaš – specijaliteti da prste poližeš. Svima nam je bilo prijatno u društvu istomišljenika i lepom ambijentu. Jedino je vreme za malo pokvarilo sve, jer je padala dosadna kiša, a Sanica je bila povisoka, pa je bilo teško mušičariti. Ipak su neki otišli da „pokvase muhe“. Bilo je i ulova.

Plakat web
Plakat
Logo patak web
Logo FF kluba “Patak” Sanski most – koji su organozovali na Sanici prezentaciju
DSC03164 web
Deo ekipe sa prezentacije
DSC03074 web
Probanje opreme Guideline na rečici Trebunj, pritoci Sanice

Veselin je sa Sašom bio na visini zadatka i prezentovao razne kombinacije štapova, mašinica i struna. Svi koji su bili prisutni su probali kombinacije ili na rečici – Trebunj ili na livadi. Posebno su nas oduševili dvoručni štapovi LPX i LeCie. Meni se jako dopala kombinacija Fario #3 / 7’6’’, četvorodelni. I ostali delovi mušičarskog brenda su vrhunski strune, Waders, jakne i cokule.

Veso web
Veselin Anić – Veso
DSC03162 web
Deo asortimana za probanje – štapovi sa rolama i strunama

 

Hvala prijateljima iz Patka, Vesi, Saši i Jadranku na fino provedenom danu i lepom druženju.

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*